Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dettó.Cooltiszo írta:Ha nem idejön, akkor szemembe egy gerinctelen pöccsé válik.
hm...mennyibe is kerül ez?Subinho írta: Capello elképzelt csapata:
Casillas - Cicinho, Sergio Ramos, Chivu, Zambrotta - Emerson, Diarra, Joaquín, Kaká - Robben és Ronaldo.
Ez érdekes, már csak azért is, mert Ronaldot el akarta zavarni Capello... és sztem Chivu, Zambrotta, Emerson, Diarra, Joaquín, Kaká, Robben nem fog menni!!!
HAnonymus írta:Fabregas ügynöke fejtegeti, hogy nem lesz egyszerű atigazolni a Madridba, de HA a játékos itt akar játszani AKKOR az Arsenal nem nagyon tehet semmit, mint hogy megegyezik a spanyolokkal.Fejo írta: Fabregas ügynöke fejtegeti, hogy nem lesz egyszerű atigazolni a Madridba, de a játékos itt akar játszani ezért az Arsenal nem nagyon tehet semmit, mint hogy megegyezik a spanyolokkal.![]()
Fabregas ügynöke fejtegeti, hogy nem lesz egyszerű atigazolni a Madridba, de HA a játékos itt akar játszani AKKOR az Arsenal nem nagyon tehet semmit, mint hogy megegyezik a spanyolokkal.Fejo írta: Fabregas ügynöke fejtegeti, hogy nem lesz egyszerű atigazolni a Madridba, de a játékos itt akar játszani ezért az Arsenal nem nagyon tehet semmit, mint hogy megegyezik a spanyolokkal.
Fabregas ügynöke fejtegeti, hogy nem lesz egyszerű atigazolni a Madridba, de a játékos itt akar játszani ezért az Arsenal nem nagyon tehet semmit, mint hogy megegyezik a spanyolokkal.doki írta:Magyarul,tömören?
Az volt a bugi, h kicsengették érte a kivásárlási árat és az a népművészeti cserépedény meg elment a margitba. Ennyi.barcafan írta:jah hülye volt a vezetőség... ki volt akkor a Barca csk.jalaci18 írta:Szerintem se Figo se Rivaldo nem akart elmenni a barcából hanem a vezetőség és az edző akarata érvényesült. Én ezért nem tartom árulónak Figot, az egész a vezetőség hibája.
Nincs mit!doki írta:Köszi az infot.Fejo írta:Nem óvnak meg már semmit, Calderón a hivatalosan beiktatott elnöke a real madridnak egészen 2010-ig.doki írta:Igen,de még megóvják.Bár ő lesz az elnök.
Ez azért is érdekes, mert nem szerepel benne Robinho, akit tuti nem hagynak ki a kezdőből. Lehet, hogy elírták és nem Ronaldo, hanem Robinho?Subinho írta:Capello elképzelt csapata:
Casillas - Cicinho, Sergio Ramos, Chivu, Zambrotta - Emerson, Diarra, Joaquín, Kaká - Robben és Ronaldo.
Ez érdekes, már csak azért is, mert Ronaldot el akarta zavarni Capello...
Így van, egyikönk sem tudhatja, hogy mik zajlanak a színfalak mögött. legkésőbb szeptember 1-én kiderül, hogy ezekből a nevekből kik igazoltak hozzánk.Boixos írta:de ezek csak amolyan szurkolói eszmefuttatások, nem látunk be a színfalak mögé..
ne hasonlítsd össze figo és Rivaldo esetét!laci18 írta:Szerintem se Figo se Rivaldo nem akart elmenni a barcából hanem a vezetőség és az edző akarata érvényesült. Én ezért nem tartom árulónak Figot, az egész a vezetőség hibája.