Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy a műszak vége előtt!MessiNeymarSuarez írta:Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma:
![]()
![]()
![]()
Dizájnernek biztos műszak előtt 2 perccel szóltak hogy van még egy feladata.
Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma:
A Romából legalább nem lehetetlen küldetés igazolni. Viszont azt nem igazán értem, hogy miért nem teszünk le mi is 18 milliót és sózzuk el kölcsönbe 2 évre. Nehogy vele is úgy járjunk, mint Dembélével, hogy 15-ért nem hoztuk el, aztán egy év múlva rakunk mögé egy nullát.PCsabi írta:Justin Kluivert-et a Roma-ba pletykálják, 18 millió euróért.
Miért hogyan lehet véletlenül megvenni egy játékost, elütöd a bankszámla számot?S.Agüero írta:Nem rossz játékos ez a Fred, nem véletlenül akarta a City is megvenni.
Jaja, Fabinho vkp már egy ideje, Fekirt meg nagyon rebesgetik, pénteken sokak szerint hivatalos is lehet már. Örülök, ha tud erősíteni a Pool, nagyon kell nekik a mélység abba a keretbe, mert valami katasztrófa milyen kispadjuk van.Cestus írta:Fabinho védekező középpályás elsősorban, úgy tudom. Fekir meg nem az övék szerintem, de azt hiszem, hogy vele is erősen flörtölnek.
Fabinho védekező középpályás elsősorban, úgy tudom. Fekir meg nem az övék szerintem, de azt hiszem, hogy vele is erősen flörtölnek.S.Agüero írta:Miért, Fekir már az övék?Cestus írta:A Fekir-Fabinho-Naby Keita középpálya jó lesz nekik.
Fabinho amúgy nem szélső hátvéd?
Ebbe a csapatba most kotelezo hozni a jo jatekosokat, hosszu idok utan vegre megint lehetne egy eros Liverpool, az alap megvan de a padra gyurni kell + a kozeppalyara kell erosites. Kivancsi vagyok megtudjak e tartani az egyiptomi gyereket, szerintem igen,S.Agüero írta:BREAKING: Liverpool agree £43.7 million deal to sign Fabinho from Monaco
Szerintem egy kellően magas fizetés segítene ezen. Mindenesetre A Sport szerint a Barca és Griezmann előre megállapodtak abban, hogyha nyáron valamelyik fél visszalép a transzfertől, annak a másikat pénzzel kell kompenzálnia. Kicsit bullshitnek tűnik ez a része, hiszen egy ilyen megállapodást biztos nem lehet az Atléti háta mögött megkötni. Viszont nekik ez abból a szempontból lehet mégis előnyös, hogy ha Grizi tutira a Barcába megy, akkor tutira nem a Realba fog.S.Agüero írta:Griezmann nem fog a Realba menni, gyűlöli őket.
Annyira nem járnának szerintem se rosszul vele, így átgondolva. Ronaldo és Benzema sem rabonázik minden meccsen meg pörgeti a farkán a lasztit, de emellett gólt sem szereznek. Kane legalább a gólokat hozná valszeg.LG írta:Kane pedig szerintem közel sem annyira kutyaütő, mint sokan gondolják, megvannnak a korlátai, de megfelelően használva látjuk, hogy mennyire gólerős, és szerintem a Realban is az lehetne, ha rá játszanák ki a befejezéseket, de akkor CR-nek meszteltek.
thiago:visca el barca írta: nyilvám majd együtt játszana a brazillalés majd egyedül buszkecc védekezne