Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek.xyzikeee..
Én nem is értem ezeket az árakat. Érdekes módon rajtunk kívül nem nagyon hallunk 100+ milliós igazolásokról. (Kivétel PSG). Mégis minden más csapat tud egy nyáron belül 2-3-4 minőségi játékossal erősíteni játékosonként 40-60 millióból.lics írta:Mondjuk ha már úgyis támadót akarunk igazolni, bár Griezmann elvileg Valverde egyik nagy kedvence, én azért Fekirt 55 milláért átgondoltam volna. Támadó középpályás, bevethető a szélen. Nem lenne rossz vétel ennyiért szerintem.
Én is ennyit olvasok, nekünk meg 54 alatt nem akarták adni.knor írta:45-t írnak sok helyen
Dembelé nem csatár, így az csak akkor lehetne, ha jön Griez, ebben a felállásban viszont Dembelének nincs helye. A 3 kp pedig alapból Busi-Raki-Cou lenne, Thiago max csere lehetne.S.Agüero írta:Lehetne ez egy 4312 is, ahol Messi van a két támadó (Suárez és Griezmann/Dembélé) mögött, ő mögötte pedig a Busi-Rakitic-Thiago-Coutinho négyesből három.
Teljesen esélytelen, hogy Messi visszamenjen jobb szélre. Borítékolható, hogy ő a csatár mögött fog játszani amolyan hamis 9-esként/igazi 10-esként, mellette balon Cou, jobbon Demb, mögötte a 2 középső kp. Busi és Rakéta. Ha jön Griez, akkor annyiban változik, hogy Demb megy a padra valószínű. Ebben a felállásban sajnos Thiagonak nincs helye. Rakitic helyén játszhatna, de azt a melót amit a horvát letesz, nem tudná letenni Thiago. Cou vagy Demb/Griez helye sem az ő posztja, max. Messi cseréje lehetne, de az meg lássuk be nagyon kevés... ezért lenne felesleges visszahozni, hogy játszon annyit, mint pl. idén Denis, vagy Gomes. Ha a régi iskolának megfelelő felállásban játszanánk, evidens lenne a visszahozatala, de ahhoz Messinek ki kell mennie jobb szélre és Demb vagy Griez válna feleslegessé. Ennek az esélye lenne a nulla.nagyatyesz írta: Azért nem lenne rossz egy Busi, Rakitic, Thiago/Pjanic trio, ahol csereként ott lenne Paulinho, Alena, Denis, Arthur és szükség szerint Coutinho vagy Samper, míg előttük Coutinho/Dembelé-Suarez/Paco-Messi/Dembelé.
Grizi azt ígérte, hogy a VB megkezdéséig eldönti hogy mi lesz a jövője. Remélem ez azt is jelenti hogy meg is osztja a nagyvilággal, nem csak az Atleti vezetőségével.westerngom írta:off: az alábbi verzió szerintem a legesélyesebb amit első körben ajánlani fogunk Thiagoért, a tavalyi tárgyaláspolitikáját ismerve a klubnak:Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
50 M + Thiago = Digne
![]()
on: Grizes most (már) miért nem jelentheti ki, hogy július 1.-től a Barca-ba szerződök? Azt értettem, hogy a szezon alatt nem tehetett állásfoglalást, de hogy most, mikor befejeződött a szezon és már nincs tétje, miért nem tehet állásfoglalást a jövőjét illetően, ha állítólag ő is ide akar jönni és már meg is egyeztünk vele. Lassan ez így már megint nagyon gáz, kezd ez is olyan Verrattis lenni mint tavaly, a tuti helyett a végén még mi koppanunk.
off: az alábbi verzió szerintem a legesélyesebb amit első körben ajánlani fogunk Thiagoért, a tavalyi tárgyaláspolitikáját ismerve a klubnak:Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
Egyetértek. Én már azóta a bal szélre sírom Dembelét amióta ide lett hozva, most a válogatott meccseken is épp azt bizonygatja hogy mennyire jól tud ott is játszani.Balazsis írta:..
én nem vagyok thiago függő, de ennyiért simán hoznám. maradna akkor még 50 a grízes pénzből, abból jöhetne egy csere balbekk, meg lenglet és kész is a keret.Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.
Így azt mondom rá hogy rendeben,legalább megszabadulnánk a franciától,de a csak pénz opciót elvetném.Cestus írta:Ma Thiago nap van. A Sport szerint 50 M + Digne lenne az ára.