Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hatalmas tulzas. Mivel vedekezni nem tudott ezert nem mindig jatszott, de az egyik legjobb 10es volt akkoriban, annyira nem jo jatekos mint ahogy a madridistak beallitjak de a jelentektelen senki kifejezes viccnek is rossz, 400 meccs a Realban azert nem piskota.guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
Itt ezt nyomod, odaat meg oket nyalod meg a sajatjaidat huzod le. Nem en vagyok az elso aki (nem is elosszor) szol emiatt.nem értesz hozzá, jobb mint Xavi-Iniesta együtt.
a sarka pedig arany, a focivilág leborult előtte
a sarka kb annyit ér(t) mint az én bal herém....semmit...csababarca írta:a sarka pedig arany

A korszakos csodacsapatnak, nyilván.S.Agüero írta:Kinek?már nem lesz probléma.
Pedig simán jobb volt, mint Xavi, te butus.visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt

nem értesz hozzá, jobb mint Xavi-Iniesta együtt.visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt

Lássuk, egy ex-hamiskatalán vagy egy ramos-szintű féreg? Nem tudom, melyikkel lenne ismét durvább a klasszikus...S.Agüero írta:Ő vagy Pochettino lenne a szimpatikusabb?MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... -guti.html
Ha igaz a cikk, akkor még nagyobb az esély arra hogy Guti legyen az edző. Érdekes lesz
Ő vagy Pochettino lenne a szimpatikusabb?MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... -guti.html
Ha igaz a cikk, akkor még nagyobb az esély arra hogy Guti legyen az edző. Érdekes lesz
Úgy gondolom,hogy külön kell válni a Real és Ronaldo útjának. Ő már megtette,amit lehetett. Sportszakmailag kevés dolog indokolja a hosszabbítást és emelést. Menjen oda,ahol még teljesíthet. MU-ban leszúrod a 11-es pontra és kapni fog labdát az évi 50 góljához.El Sie7e írta: most azt írják hogy 30+2 opció ajánl a klub adók után de már ez is röhejes egy 33 évesnek. hatalmas legenda, iszonyat amit letett az asztalra de itt az ideje a váltásnak. megvoltak a bl-ek most van 1-2-3 év a blben újraépítkezni addig meg lehet tolni a bajnokságot ezerrel.

Igaz!lesliejr12 írta:Bárki jön Zizou után, kb halálra van ítélve. Vagy hozza a bajnokságot vagy 4x is BL győztes lesz a Real, különben Perez megköszöni a munkáját. A BL 4.re már necces, esélyes, hogy ott becsúszik a hiba vhol, tehát marad a bajnoki cím, de ahogy Zidane mondta, azt a legnehezebb....legalábbis a Real húzóembereivel. Ők nem azok akik 38 meccsen keresztül végig darálják az idényt. Cé sem alkalmas már erre.
Van eszük, elcserélik Neymarra.
Másik lehetőség, hogy mindent felpakolnak újra a BL-re, hátha...
Egyébként jó látni, olvasni, ahogy savazza őket mindenki. Ramosba is ott kötnek bele ahol csak tudnak.
Emlékszem, mikor Pep-pel verettük és az volt a kérdés, hogy mi nyerjük a BL-t vagy aki kiejt minket, közben uraltuk a Ligát is, kaptuk ugyanezt mi is. Főleg tőlük. Uefalona, Övrebotól a mai napig felsírnak álmukban. Xavi nem is volt top, se Busi, de Iniesta seggét se nyalták ennyire. Csak passzolgatunk 2 méterre, Messi nélkül senkik vunk, ma már ez úgy hangzik, hogy könnyű volt neki mert xaviinibusi...körbemagyarázták mindenhonnan, hülyébbnél hülyébb indokokkal. Ezt most ők kapják a nyakukba és belerondít az egészbe. Tudjuk milyen érzés ez igaz?
Ehhez nincs meg a minőség elől. Ronaldo,Bale nem való oda,ha szép focit szeretnénk. CR-Neymar csere,Isco és Asensio a pályára. Akkor lehet elvárás mindez.looka írta: Kétségtelen, hogy elmúltak már azok az idők, amikor Capellót felállították egy bajnoki cím után a kevéssé látványos játék miatt, de azért idén ez a sokszor színtelen-szagtalan játék is csak egy porondon volt eredményes, a hazai bajnokságban, ami még Zidane szerint is a legfontosabb terep, már nem. Szóval jelene esetben ezt a kettőt külön is lehetne választani, mert a Real nem csak a szép fociban fejlődhet, hanem az eredményességben is a Ligában. Én sem úgy értettem, hogy a cél a szép és eredményes foci, hanem a szebb vagy legalább a bajnokságban eredményesebb játék.
Kétségtelen, hogy elmúltak már azok az idők, amikor Capellót felállították egy bajnoki cím után a kevéssé látványos játék miatt, de azért idén ez a sokszor színtelen-szagtalan játék is csak egy porondon volt eredményes, a hazai bajnokságban, ami még Zidane szerint is a legfontosabb terep, már nem. Szóval jelene esetben ezt a kettőt külön is lehetne választani, mert a Real nem csak a szép fociban fejlődhet, hanem az eredményességben is a Ligában. Én sem úgy értettem, hogy a cél a szép és eredményes foci, hanem a szebb vagy legalább a bajnokságban eredményesebb játék.Fenomeno írta:Lehet manapság elvárás a domináns,szép foci és az eredményesség egyszerre?
Főleg,hogy így lehet ennyit nyerni ezzel a csapattal. Szerintem a Barca sem olyan focit játszott,mint 5 éve,mégis becsúszott 2 kupa. Az Arsenal meg szépen játszik,játszott mindig,esélyesek is a 6. helyre
Az, hogy bele kell nyúlni keretbe, az lehet lehetőség is, és nem feltétlenül jelent bukást. Megvan a keret, vannak a piacon olyan játékosok, akik javulást hozhatnak, a jelenlegiek önbizalma az egekben, ha ezt az új edző egy kidolgozott és érett taktika köntösébe bújtatja úgy, hogy egyúttal megoldja a frissítést is, akkor bőven versenyben lehettek jövőre a bajnoki címért, és nem gondolom, ha az elmúlt 10 évben megnyernétek a 3. bajnoki címeteket, a BL-ben pedig max. a legjobb 4 jön össze, akkor az már kudarcnak számítana. Éppen ezért nem gondolom úgy, hogy egyenes az út lefelé akár morálisan, akár sportszakmai szempontból.El Sie7e írta:nyilván Zidane előtt és után is lesz Real, meg bajnoki címek, viszont azt az érzést amit ő adott azt most egy külsős nem fogja hozni. Lehet a taktika fejlődni fog, de piszok nehéz dolga lesz akárki jön. Most jött volna az a nyár amikor bele kell nyúlni a keretbe de ez így már az új edző lesz. Perez fixen húzni fog vmi nagyot, az is teljesen benne van hogy Navasnak annyi, Courtois vagy Alisson jön helyette, ahogy a Cr Neymar csere sem lehetetlen. Valamilyen szinten az a nxugodt családi légkörnek most annyi és kérdéses hogy mi jön
looka írta:Tényleg igaz, hogy egy BL cím után minden rózsaszín, de én nem tudok ebben egyetérteni veled. Az rendben van, hogy egy BL-győztes csapat nyilván a csúcson van, ahonnan elvileg csak lefelé vezet az út. De, ha felteszed magadnak a (bizonyos szempontból értelmetlen, teljességgel teoretikus) kérdést, hogy a mostani hurrá hangulat hol lenne, ha az az egy meccs, amin a szezonotok múlt nem úgy sül el, ahogy elsült (számomra pl. egyértelműen kulcstényező volt Salah sérülése, mert addig nemhogy egyenragú volt a 'Pool, de talán jobb is, az első félidőben, ha jól emlékszem nem volt kaput eltaláló madridi lövés...), akkor őszintén ki tudod jelenteni, hogy minden rendben van? Hogy ezen a csapaton főleg taktikai, de akár még személyi tekintetben sem kell változtatni? Hogy nem hozhat olyat egy új edző, amivel a bajnoki 3. helynél jobbat tudok elérni vagy játékban stabilabbat nyújtani, esetleg madridosabban focizni (még, ha ez nyilván szubjektív is, és távol álljon tőlem, hogy kijelentsem, hogy nem Madrid-szintű focit nyomtatok, de hát, azért ez messze nem az a lehengerlő, domináns játék, amit egy RM-tól elvárnak, mondom, szerintem)?El Sie7e írta:senki. ilyen címek és ilyen öltözői hangulat után mindegy ki lesz, rövidtávon csak lefele van.
Nem provokatív akarok lenni, ez remélem, érezhető a stílusból, de őszintén érdekel a véleményed, meg a többi madridista kolléga véleménye is.
Hogy az enyémet is kifejtsem, ahogy az érezhető a fentiekből, szerintem bőven van innen felfelé, mégpedig játékban, illetve stabilitásban. A BL győzelem 3 siker után nem lesz és nem lehet elvárás, ennyire Pérez sem lehet megalomán, a legjobb 4 az oké, az elvárás lehet, de, ha ezt kivesszük, akkor az új edző igenis lehet sikeres, és nem egyértelmű az út lefelé.