El Sie7e írta:senki. ilyen címek és ilyen öltözői hangulat után mindegy ki lesz, rövidtávon csak lefele van.
Tényleg igaz, hogy egy BL cím után minden rózsaszín, de én nem tudok ebben egyetérteni veled. Az rendben van, hogy egy BL-győztes csapat nyilván a csúcson van, ahonnan elvileg csak lefelé vezet az út. De, ha felteszed magadnak a (bizonyos szempontból értelmetlen, teljességgel teoretikus) kérdést, hogy a mostani hurrá hangulat hol lenne, ha az az egy meccs, amin a szezonotok múlt nem úgy sül el, ahogy elsült (számomra pl. egyértelműen kulcstényező volt Salah sérülése, mert addig nemhogy egyenragú volt a 'Pool, de talán jobb is, az első félidőben, ha jól emlékszem nem volt kaput eltaláló madridi lövés...), akkor őszintén ki tudod jelenteni, hogy minden rendben van? Hogy ezen a csapaton főleg taktikai, de akár még személyi tekintetben sem kell változtatni? Hogy nem hozhat olyat egy új edző, amivel a bajnoki 3. helynél jobbat tudok elérni vagy játékban stabilabbat nyújtani, esetleg madridosabban focizni (még, ha ez nyilván szubjektív is, és távol álljon tőlem, hogy kijelentsem, hogy nem Madrid-szintű focit nyomtatok, de hát, azért ez messze nem az a lehengerlő, domináns játék, amit egy RM-tól elvárnak, mondom, szerintem)?
Nem provokatív akarok lenni, ez remélem, érezhető a stílusból, de őszintén érdekel a véleményed, meg a többi madridista kolléga véleménye is.
Hogy az enyémet is kifejtsem, ahogy az érezhető a fentiekből, szerintem bőven van innen felfelé, mégpedig játékban, illetve stabilitásban. A BL győzelem 3 siker után nem lesz és nem lehet elvárás, ennyire Pérez sem lehet megalomán, a legjobb 4 az oké, az elvárás lehet, de, ha ezt kivesszük, akkor az új edző igenis lehet sikeres, és nem egyértelmű az út lefelé.