Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Klasszikus 433 biztos, hogy nem lesz. Ott miért lenne jobb a védekezés? Ugyanúgy nyolcan vedekeznenek.hajnesz írta:Amit vázoltok 4-2-3-1 felállást, az szerintem nem sokban különbözik az idei 4-4-2-től, Messi idén se egyvonalban volt Suarezzel. Védekezésben viszont nagy bajok lennének valószinüleg jövőre is, ha ezt erőltetjük, a jól megszokott 4-3-3 helyett.
Szegény Dembélének egyikben sincs stabil helye, max ha elkezdenék baloldalon játszatni, Neymar volt helyén. Annyit védekezésben mindenképp hozzá tudna adni, mint a brazil.
Hogy állunk vissza 4-3-3-ra, ha Suárez csak középcsatárként tud játszani, Messi nem játszik szélsőt, Rakitic pedig védekező középpályásként az igazi?hajnesz írta:Amit vázoltok 4-2-3-1 felállást, az szerintem nem sokban különbözik az idei 4-4-2-től, Messi idén se egyvonalban volt Suarezzel. Védekezésben viszont nagy bajok lennének valószinüleg jövőre is, ha ezt erőltetjük, a jól megszokott 4-3-3 helyett.
Így van, ami nem lenne rossz fegyvertény. Csak itt akkor vissza kell zárnia neki és Griezmann-nak is. Én ezt a felállást preferálnám, de a 4312 sem rossz.Cestus írta:Plusz akkor Coutinho maradhatna a baloson a 4-2-3-1-ben, és balról behúzódva durrogtathatna a kapura messziről továbbra is.S.Agüero írta:Griezmann ballábas, szóval ideálisabb lenne a jobboson játszatni 4231-ben, vagy 4312-ben Suárez mellett.
Plusz akkor Coutinho maradhatna a baloson a 4-2-3-1-ben, és balról behúzódva durrogtathatna a kapura messziről továbbra is.S.Agüero írta:Griezmann ballábas, szóval ideálisabb lenne a jobboson játszatni 4231-ben, vagy 4312-ben Suárez mellett.
Az nem az ő hibája, hogy kitűnik, de az, hogy béna, az övé.Az hogy a bénasága kitűnik most, nem az ő hibája
Suárez helyett ők játszanának, nem feltétlen abban a szerepkörben, de ha ők lennének a kapuhoz legközelebb, és Messi őket is tömné ugyanígy labdával.hajnesz írta:Suarez posztján produkálnának hasonló számokat? Vagy hogy érted, hogy helyette játszanának?S.Agüero írta:Nem mondtam, hogy egy poszton játszanak velük, csak azt, hogyha ők játszanának Suárez helyett, hasonló számokat produkálnának, mellé össze lehetne velük játszani a tizenhatoson kívül is.
Suarez posztján produkálnának hasonló számokat? Vagy hogy érted, hogy helyette játszanának?S.Agüero írta:Nem mondtam, hogy egy poszton játszanak velük, csak azt, hogyha ők játszanának Suárez helyett, hasonló számokat produkálnának, mellé össze lehetne velük játszani a tizenhatoson kívül is.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy Grizes és Dybala mióta játszanak egy poszton Suarezzel? Agüero jó lett volna 5 éve, most már felesleges, Dybala meg nagyon jó helyen van ott Torinóban, még pár évig elhiheti, hogy ő Messi utódja. Igazából azt se értem, egyáltalán hogy hozhatta fel, mint reális opciót, mikor minden lényeges meccsen besül, kivéve ellenünk tavalyvisca el barca írta:
aha. tehát továbbra is ott vagyunk hogy LEHET hogy meglőnék. suarez meg meglövi
visca el barca írta:aha. tehát továbbra is ott vagyunk hogy LEHET hogy meglőnék. suarez meg meglöviS.Agüero írta:Hát, akik nálunk szerintem meglőnék az évi 30 gólt, mellé hasznosak lennének mezőnyben is, Agüero és Griezmann mindenképp, de Dybalát is ide sorolnám. De ez itt már off.
Robben megsérült lényegében nem játszott ,Ribery meg szétszívatta az egész jobb oldalt,nem hiszme ,hogy rajtuk ment el...de ez már nagyon offbrazilfan írta:Ez erősen meglátszott a Real elleni meccsen is, az eredményt ismerjük.
aha. tehát továbbra is ott vagyunk hogy LEHET hogy meglőnék. suarez meg meglöviS.Agüero írta:Hát, akik nálunk szerintem meglőnék az évi 30 gólt, mellé hasznosak lennének mezőnyben is, Agüero és Griezmann mindenképp, de Dybalát is ide sorolnám. De ez itt már off.
Griezmann 29 gól és 15 gólpassz ~3900 perc alatt, Suarez 31 gól 18 gólpassz ~4450 perc alatt, tehát sokban nem különbözik az idei (!!!!) szezonjuk számok alapján. Mélyebben nem szeretnék belefolyni, mert Suarez úgysem lesz eladva, padra meg főleg nem lesz kirakva. Dembele fog padozgatni, aztán meglesz a támadósor.visca el barca írta:igen? kik azok?
igen? kik azok?S.Agüero írta:Ja, csak ez elég nagy hátrány.semmi baj nincs lajossal, csak vissza kell tenni a boxba középre és ki kell szolgálni, meg ki kell hagyni a passzolgatásból. még mindig világklasszis.Vannak olyan csatárok is, akik meglőnék a 30 gólt szezononként, mellé még használhatóak lennének a csapatjátékban is.
Ja, csak ez elég nagy hátrány.semmi baj nincs lajossal, csak vissza kell tenni a boxba középre és ki kell szolgálni, meg ki kell hagyni a passzolgatásból. még mindig világklasszis.
elolvastam. 32 éves = öreg. jövőre messit is el kelnne adnunk mert lassan ő is 32 éves lesz. newm is értem mit keres még nálunkChino írta:olvasd már el az egész mondatot és utána ragadj klaviatúrát szerintem.
olvasd már el az egész mondatot és utána ragadj klaviatúrát szerintem.visca el barca írta:32??????????? te jó ég, legalább 5 éve abba kellett volna hagynia a focitChino írta:főleg, hogy jövő szezonban már 32 éves lesz.istenem, milyen szánalmas ez az öregezős mániátok
igen, valóban a padon ült egy súlyos sérüléssel a háta mögött, kb. 0 km-el a lábában, egy új csapatban, idegen környezetben, 21 évesen.hajnesz írta:Dembélé idén is ott ült a padon, szóval lényegi változás "csak " annyi lesz, hogy Iniesta helyett Coutinho fog játszani, Paula-Gomes helyett meg Grizes
Szerintem sem, DE! végre lesz "minőségi" mélysége a keretnek és a padra kinézve lesz kit felküldeni a pályára, ha érdemi változásokat szeretnénk eszközölni a játékunkban.Sinya22 írta:Szerintem is Dembelé fogja kicsit meginni ennek a levét,úgy sem fogunk kiállni Messi-Griez,Suarez,Dembelé sorral.
Robben lesérült már az elején, Ribéry viszont megbontotta a védelmüket nem egyezer, az odavágón az ő oldaláról jött minden helyzetük. Befejezésben persze nulla volt, és túl sokat is képzel magáról. Mindezzel alapvetően arra akartam kilyukadni, hogy egy bőven 30+-os játékos is lehet még simán jó.brazilfan írta:Ez erősen meglátszott a Real elleni meccsen is, az eredményt ismerjük.Cestus írta:Ott van a Bayernben is a Robbéry, 35 évesek, de még mindig félelmetes játékosok és a támadójátékuk erősen függ tőlük.