A csapatérdek ezt kívánta. Aki nem állt be a sorba, az menjen el. Az eredmények meg őt igazolták. Értem mire gondolsz, de pont tipikus eset, hogy a játékosnak kuss a neve és a főnök eldönti merre. Nincs senki a klub érdek felett. Személyes ellentéte volt Bojannal, valóban cikkeztek róla, de nyertünk nélküle is. Innentől Bojan személyes érzései nem tetszése huszadrangúak.
Van benne igazság. De ha nem kellett Pepnek, akkor rögtön mehetett volna kölcsönbe, vagy akár el is lehetett volna adni (esetleg visszavásárlási opcióval), akkor még elég jó pénzt kaphattunk volna érte, hisz nagy tehetségnek számított. Eredmények tényleg jöttek nélküle, de anyagilag vele is kabaré volt amit műveltünk, megnéztem a transfermarkton, összesen kemény 800 ezer dollárt kerestünk az átigazolásain, nos, alighanem a fizetése és kinevelése ennél jóval több volt, tehát egyértelmű bukta kategória.
A másik dolog a morális oldal. Bár ebbe nem látunk teljesen bele, de nekem az jött át, hogy Pep vele sem teljesen egyenes. Egyébként ezt a tulajdonságot Yaya és Ibra is hiányolta e mesterből.