recrea írta:Legyünk őszinték, ezt megköszönhetjük a sporttársnak.
jah de vett el tőlünk is.
de igazából az első negyed órában nem fogta meg a meccset, ott volt nekünk is meg a realnak is 2-2 olyan odarúgása, aminél kiosztja a jogos lapokat, és akkor lehet (!!!) nincs ez.
jó az X, de annak baromira nem örülök, hogy felültünk ennek a provokáló, pökhendi stílusnak. Lajos, Alba, mint valami félkegyelműek ezekben a szitukban.
tudom, Dembele mánia, de a mai meccs is mutatta, miért örülnék ha jövőre elkezdenénk normálisan terhelni, és kiaknázni. Itt most nem veszem elő EV-t, hogy nem hozta be, de jövőre ilyen esetekben 10-15 percre halálos lehetne. Volt 3-4 olyan szitu, amit ő lehet megold a sebességével, főleg az utolsó perces Paulinho wtf megoldás, azon sírtam. Azt egy Dembelé aki játékban van, megoldja, passzal, vagy sebességből.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."