Aztán meg vigyorogna Mourinho-val kézenfogva

Valverdénél három támadó, ami inkább 4 Coutinhoval és még Dembélé nincs is benne elképzelhetetlen.S.Agüero írta:Gyémánt az 4321-ben lenne, de én 4312-ről beszélek.Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.Messi maradni fog középen, ez szinte biztos szerintem.
Én azért akarnék 4231-et, mert ez Dembélének, Rakitic-nek jobban feküdne.
Gyémánt az 4321-ben lenne, de én 4312-ről beszélek.Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.
na ez az amit nem fogsz látni. vagy messi lesz a "1"-es pozícióban, vagy 4-3-3 lesz griezmannal a balosonCestus írta:Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.S.Agüero írta:Vagy 4231-ben lesz a jobboson, vagy 4312-ben elöl Suárez mellett, de ugye akkor is a jobboldalhoz közelebb.
Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.S.Agüero írta:Vagy 4231-ben lesz a jobboson, vagy 4312-ben elöl Suárez mellett, de ugye akkor is a jobboldalhoz közelebb.
Nem tudom, én Costa érkezése óta inkább középen szoktam látni, mint egy második számú csatár.visca el barca írta:1. atletiben is ott játszikS.Agüero írta:Miért lenne Griezmann a baloson?
2. itt a jobbos messié
1. atletiben is ott játszikS.Agüero írta:Miért lenne Griezmann a baloson?
Lássuk meg, azért nem mindegy hogy Gabik, meg Thomasok, vagy Coutinhok, és Rakiticek osztják e zsugát megetted....visca el barca írta:suarez fetreng, cserébe KÉTSZER annyi gólt lő MINDEN éveben mint a francia.
suarez fetreng, cserébe KÉTSZER annyi gólt lő MINDEN éveben mint a francia.Subinho írta:Nos, eddig én sem láttam Griez helyét a csapatban, de mostanra egyre jobban látom. Elnézve Suarez produkcióját, simán lecseréhető vele a csapatban. Suarez fetrengése, színészkedése komolyan már a vicc kategória. Griez meg múltkor úgy játszott, hogy ömlött a fejéből a vér, mégsem fetrengett a földön, hanem focizott!!! Luís meg csak pofázik, cirkuszol, komolyan bohózat.
Evidens, hogy csatár lesz Messi és Suarez mellett. A kérdés inkább a "hogyan" (milyen felállásban).Yokozuna írta:Én látom Griezmann helyét a csapatban. Csatár lesz Messi és Suarez mellett.
Ha végül is sikerül leigazolni.
En orulok neki, de necces lesz mindnekit jatszatni. Lehet hogy Dembelet tenyleg eladjuk 50ert az Arsenalnak.Varatrix írta:(Twitteren futottam bele, de Mundo a forrás)
Tárgyalások nem lesznek Griezmannért, "elméletileg" már mind a két csapat tud a klubváltásról, így jelenleg arról folyik a diskurzus, hogy a Barca szeretné nyilvánosságra hozni, már az utolsó fordulóig.
Paco nem rossz őt nem adnám el...Főleg ilyen 3-4 milliókért, vagy két évre kölcsön, aztán ingyen távozik.wild írta:knor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban
Mivel Valverde Messi és Sui mellett csak jobboldali támadót játszatott, oda megy. És oda passzolni is fog. Ballábas, aki szeret visszalépni, osztogatni. Majd cserélgetik a helyet Messivel.
Dembele meg majd lesz a 4. számú támadó, lassan beépíti Valverde.
Pacot és Vidalt meg eladjuk.
knor írta:Nem látom Grizman helyét a csapatban