Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
előtte is megvoltak a gólok, nem hiszem hogy ezen múlik a maradása.visca el barca írta:
ha elengednek pár milláért évi fix 30-35 gólt akkor hülyék, nem tudok mit mondani.
ha elengednek pár milláért évi fix 30-35 gólt akkor hülyék, nem tudok mit mondani.lics írta:Most olvastam feed-be, hogy Suareztől meg válnának páran. Valahol szerintem igazuk is van, meg gondolom mindenki gondolta, hogy ha jön Griezmann akkor érdekes lessz a szitu, higy ki hol hogyan. És akkor mondom az ellen érveket ami miatt tuti marad: Messi egyik legjobb barátja, és ha ez nem elég akkor következő: elméletileg azt mondják, Pacoért relatíve sok pénzt adnának Angliából és több játék lehetőség miatt amúgy távozna, tehát nem lenne 2.számú csatárunk. Magyarul vagy felhozunk B-ből ami kizárt, vagy vissza hozzuk pl. Munirt szintén nem látok rá nagy esélyt, avagy igazolunk még egy csatárt ami azért meg lepne. Tehát hiába hivatalos valamennyire mert ide nem szoktak kamukat írni, szerintem az érveim elég jók. Kiváncsi leszek.
Nekem nehezemre esik, maximum Suárez nyilatkozata volt hiba. De itt Griezmann jönne, van egy 100 milliós kivásárlásija, amit ha leteszünk, jöhet. Tiszta sor, a többi mellébeszélés. Tudtommal fel sem merült a klubnál, hogy nem teszi le a százast, hanem mondjuk sztrájkba hajszolja Griezmannt. Sőt, még olyat is olvastam, hogy a baráti viszony megtartása érdekében valamivel többet fizetnénk érte a szükségesnél.gamerpapa írta:Az az igazság, hogy én egyet tudok érteni az Atletico-val az ügy kapcsán.
Turan is csípott, harapott az Atleticoban, aztán miután idejött, mintha kicserélték volna. Lusta volt védekezni, presszionálni, meghízott, stb..looka írta:Plusz valaki írta lentebb, és egyetértek azzal az állásponttal, hogy Griezmann azért jelentősen többet és jobban védekezik, mint az a posztjából adódna.
Nem érzem a részükről annyira megalapozottnak a mostani cirkuszt, hogy hivatalos közleményben emeljék fel a hangjukat a Barca ellen. Bartomeu meg a sleppje szerintem most nem mondott a sajtónak semmi extrát (hacsak a katalán sajtót nem azonosítják egy az egyben Bartoval a madridiak). Valverde is mindig kitért udvariasan a válaszadás elől, amikor menetrendszerűen feltették neki a kérdést a sajtótájékoztatókon. Egyedül Suárez és nagyon esetleg Umtiti nyilatkozatai lehetnek nekik problémásak. Meg úgy emlékszem, hogy múlt nyáron Vitolo leigazolásakor sem volt minden korrekt a részükről.barca0417 írta:Mondjuk jo lenne már egy olyan bizniszt kötni, hogy nem utàltatjuk meg magunkat végleg. Amellett hogy az Atletico sirasa is erőltetett egy kicsit, nem kell szerintem nyomást gyakorolni Grizire, hogy jönni akarjon, örülhetnek hogy maradt náluk meg eg evet
griezmann megmondta, hogy a vb előtt bejelenti a döntését. szóval sztem korábban meg lesz a bejelentés, de csak a vb után fog jönni.S.Agüero írta:Amúgy júliusig szerintem nem lesz hivatalos bejelentés Griezmannról, mert csak utána csökken 100 millióra a kivásárlási ára.
Valverdénél három támadó, ami inkább 4 Coutinhoval és még Dembélé nincs is benne elképzelhetetlen.S.Agüero írta:Gyémánt az 4321-ben lenne, de én 4312-ről beszélek.Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.Messi maradni fog középen, ez szinte biztos szerintem.
Én azért akarnék 4231-et, mert ez Dembélének, Rakitic-nek jobban feküdne.
Gyémánt az 4321-ben lenne, de én 4312-ről beszélek.Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.
na ez az amit nem fogsz látni. vagy messi lesz a "1"-es pozícióban, vagy 4-3-3 lesz griezmannal a balosonCestus írta:Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.S.Agüero írta:Vagy 4231-ben lesz a jobboson, vagy 4312-ben elöl Suárez mellett, de ugye akkor is a jobboldalhoz közelebb.
Szerintem is ezek lehetnének jövőre. Főleg az utóbbit nézném meg úgy, hogy Griezmann lenne a gyémánt felső csúcsán, átvállalná Messi mezőnymunkáját, így az utóbbi játékos közelebb helyezkedhetne a kapuhoz.S.Agüero írta:Vagy 4231-ben lesz a jobboson, vagy 4312-ben elöl Suárez mellett, de ugye akkor is a jobboldalhoz közelebb.
Nem tudom, én Costa érkezése óta inkább középen szoktam látni, mint egy második számú csatár.visca el barca írta:1. atletiben is ott játszikS.Agüero írta:Miért lenne Griezmann a baloson?
2. itt a jobbos messié
1. atletiben is ott játszikS.Agüero írta:Miért lenne Griezmann a baloson?