Chino írta:
Ezen a bírón meg szétröhögtem magam. Akárhányszor sárgát kellett volna adni, szépen elkezdett trécselni a játékosokkal, mintha vakrandin lenne. Amúgy azon is csodálkoztam, hogy Cr nem kapott lapot, Suareznek kisebb repülésért kiosztották, ilyen homorításért pedig szinte elnézést kért a bíró hogy nem fújta le. A kezezés szintén lap. Nem akarom azt mondani, hogy a bírón múlt, félreértés ne essék, de ezek a jelenetek több, mint viccesek voltak.
Sajnos, nem sajnos, jelenleg nem tudok olyan birót mondani, aki egy ilyen meccset hiba nélkül nem tud levezetni. Kassai nem hiába volt sokáig az egyik legjobb biró, nem tartatta be mindig szigorúan a szabályokat (
nem Vak2 esetre gondolok
), érezte mikor kell sárgát adni, mikor kell engedni a keményebb játékot,stb. Ezért (is) nagyon összetett sport a foci, mert nincs annyira egyértelmü szabálykönyve, mint egy sakknak.
Ezért sem vagyok biztos, hogy annyival jobb lesz az egész, ha 1 videobiró egy szobából osztogatja a sárgákat. Bazi nehéz (valószinüleg lehetetlen) megtalálni a középutat, hogy mindenki szerint tökéletes legyen a biráskodás.
Varatrix írta:
Miért a jó helyzetkihasználás az valami komikus, gúnyolni való dolog?
Ha ezen a párharcon lehet élcelődni valamin az a Bayern impotens játéka.
Bayernnél ez már a fene tudja, hogy hányadik szezon, mikor esélyük lett volna megugrani egy ennél nagyobb szintet, de valahogy sose pattan jófelé az a labda. Fejben 100szor erősebbek Ronaldoék, ennyiszer nem lehet véletlenül továbbjutni egy Bayern ellen.
A helyzetkihasználás meg nekünk, barca szurkolóknak egy igen komikus dolog, ha ezt a szezont nem nézzük, kb a helyzeteink 1,2%-ból lett gól

. Idén ilyen szempontból szintet ugrottunk