Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó de ott csak install kódok vannak, ide meg olyan kód kell ami minden egyes legyártott játéknál más.Mr. Master írta:vagy felmész a seriall.com oldara. ott valszeg fogsz találni. ott mindenhez lehet találni4
De lehet ha bemész egy boltba, kicsomagolod a fifát és ellopod a kódotrobertfcb írta:akkor nem is lehet regisztrálni?robertfcb írta:de nem boltiOrdog írta:Ha eredeti a játék, akkor ez nem lehet kérdés:)
akkor nem is lehet regisztrálni?robertfcb írta:de nem boltiOrdog írta:Ha eredeti a játék, akkor ez nem lehet kérdés:)
Sajnos ezt nem tudom.Figinho írta:Mikor jelent meg?Ha nagyon friss max 2 hét!De utánanézek.
nagyon köszönömbarcafan írta:EZ MÁR JÓ???
ezt tudom, csak visszaolvasgattam volna réges-régi hozzászólásokatbarcafan írta:IDE! --==klikk==--lionelmessi19 írta:lenne egy kérdésem: hova tűnt az Álmok Színháza?
Ha meglesz az új mobilom sokra fogok vele menni. Nagyon köszi. Csak egy kérdésem van. Ezzel a cuccal mit kell csinálni?Figinho írta:Stupidshark!Lehet hogy nem sokra mész vele de itt a 24 mobiljátékban:http://rapidshare.de/files/18117523/24.jar.html