A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Na igen. A meccs előtti szagértésbe bele se merek nézni, tuti arról megy a diskurzus, hogy a Róma hogyan ejtett ki minket.S.Agüero írta:Rossz ránézni erra a Pool - Roma párharcra, hogy nem vagyunk mi itt.
óh dehogynem, ne fél te attól. hányszor fújtak ellenük az elmúlt 3-4 évben sorsdöntő BL meccsen? na ugyeAlcantara írta:Ne izgulj Matyi, nem fog összejönni nekik. A Bayern ellen egyetlen játékvezető sem fog már meghozni a javukra kétséges Ítéleteket.

Nem csak amiatt. De azért inkább segített, mint sújtott a bíró az utóbbi években.markionni írta:Persze, mert csak ketes jatekvezetoi iteletekkel tud tovabbjutni a Madrid az utobbi 3-4 evben.Alcantara írta:Ne izgulj Matyi, nem fog összejönni nekik. A Bayern ellen egyetlen játékvezető sem fog már meghozni a javukra kétséges Ítéleteket.
Persze, mert csak ketes jatekvezetoi iteletekkel tud tovabbjutni a Madrid az utobbi 3-4 evben.Alcantara írta:Ne izgulj Matyi, nem fog összejönni nekik. A Bayern ellen egyetlen játékvezető sem fog már meghozni a javukra kétséges Ítéleteket.

Megnyerted a Sóvárt magatoknak.visca el barca írta:ALLEZ L'OM
úgy voltam vele, ha ezek is kiesnek, akkor felkötöm magam... elődöntőben lehetne egy kis szerencsénk és jöhetne a salzburg.

Ezt privát üzenetben kaptam itt. Nem linkelgettem sehonnanAlcantara írta:Mikor értitek meg, hogy ezeknek a belinkeléseknek nincsen létjogosultsága?Nyiri81 írta:Bemutatok egy átlag Real "szurkolót"
Mikor értitek meg, hogy ezeknek a belinkeléseknek nincsen létjogosultsága?Nyiri81 írta:Bemutatok egy átlag Real "szurkolót"