Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kár, mert a City ellen már egész jól mozgott, mondjuk valahol érthető, majdnem az egész szezont kihagyta sérülés miatt és szerintem inkább Alex helyén tudna igazán muzsikálni, viszont így hogy Busquets feljebb lépett és sérült is alternatíva nem nagyon van.palesz77 írta:Elődöntőben jobb volt, ma zavarba hozták többször is veszélyes helyen, szerencsére komoly helyzet nem lett belőlük azért.
palesz77 írta:YouTube link a meccshez
Kezdő:
Ignacio Peña; Mateu Morey, Oscar Mingueza, Juan Brandariz, Juan Miranda; Alex Collado, Jandro Orellana, Ricard Puig; Carles Pérez, Alejandro Marqués, Abel Ruiz
Szerintem ez nem vitás.Nero. írta:Szerintem ez az U19 megverné a Fradit vagy bármelyik magyar csapatot es ezt oszinten mondom.brazilfan írta:„Nyon, Centre Sportif de Colovray 2.000 néző”
Ezt a nézőszámot jónéhány NB1-es csapat megirigyelné.
Szerintem ez az U19 megverné a Fradit vagy bármelyik magyar csapatot es ezt oszinten mondom.brazilfan írta:„Nyon, Centre Sportif de Colovray 2.000 néző”
Ezt a nézőszámot jónéhány NB1-es csapat megirigyelné.
palesz77 írta:Nem tudom mennyire nézitek Cucurellát hétről hétre, én a legutóbbi 2 meccsen sok dologba biztos voltam, de abba egyáltalán nem, hogy őt fel kéne hozni csereként is akár. A most hetit nem láttam, előtte 2 meccsen vastagon benne volt a keze a vereségekbe, elég amatőr dolgokkal. Ezt ha a nagyoknál csinálja, EV egy életre meszeli kb.. Én megmondom őszintén kezdek egyre szkeptikusabb lenni vele kapcsolatban amúgy is, védekezésben nem nagyon néz ki úgy, hogy fejlődött volna, pedig nagyon ráférne.
Úgy értem, ha ők se kapnak lehetőséget, akkor nem várható el, hogy egy fiatalnak jut. Ami persze hiba és nem is jó reklám nekünk, de ezek a tények.Nem biztos, hogy e közül a hat játékos közül mindenki itt lesz szeptemberben, ráadásul Dembélé és Vermaelen helyét senki nem fenyegeti az Alena-Cucurella-Busquets hármasból.