2018.04.23. 20:32:40
Amióta követem a Barcát nem láttam még ekkora szégyent, mint az a meccs volt. Előbb lenyelte az ember a Bayern 7-0-át, mert ott a világ legjobb csapata lefocizta a csapatot. Van ilyen. Tavalyi Párizsi meccsen volt hasonló érzésem, de ott mégis egy PSG volt az ellenfél. Aztán jött az idei Roma meccs visszavágója.. Nem akart senki focizni, teljesen enervált csapat ment ki. EL szintű csapat ellen kiesni szégyen egy Barcelonának. Sőt, 3 éve 8 között kiesni is szánalmas, de ezt már leírtam párszor. Ennek a bajnokság és kupának pedig csak azért van nagyobb presztizse, mert itt focizik a Real is. Ha nem lennének akkor az lenne az ember érzése, mintha itthon nyerne a Vidi vagy Fradi 5 évig végig a bajnokság, kupa kombót, de a BL-be soha nem jutna be. A nagy szó a médiának, a legtöbb szurkolónak a BL. Talán Cestus írta, hogy elkéne gondolkozni, hogy ha nem megy a sorozatterhelés akkor a Kupáért nem teszünk meg mindent. Idén már a Bayern is megérdemelné a BL-t, de ők sem sűrün ejtik ki a Real-t. Na mindegy, én a Roma-Pool duónak szurkolok, valamelyik megérdemelné.