Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lett valami Nivea által szponzorált Real-blogjuk, amit főként az ősbarcás Joó Gabi szerkeszt mellesleg.Cseri írta:Valaki megtudja mondani,hogy az indexen mi ez reál mánia? Élőben nyomják a legánesz elleni csúcsrangadótSzöllösi Hurka szerkeszti a sport rovatot?
Ez mi?Tivornya írta:Igen! Agyhalottként pont jól olvassátok samper SAJÁT véleményét, szóval jár magatoknak az önvállveregetés
Szerk.: igazán alpári akartam lenni veletek szemben, mert posvány emberek vagytok! Szerencsétekre nincs kedvem emberi mivoltoitkban meggyalázni titeket, ahogy ti teszitek ezt napi szinten fórum- és szurkolótársatokkal! Megérdemelnétek egy anyabaszó üzenetetNektek szarháziaknak mi köze van ahhoz, hogy ki mikor milyen véleménnyel van a közösen szeretett csapatról és annak jövőjéről és mióta vagytok olyan pozícióban, hogy a közösen szeretett csapatról alkotott véleményt bőgőmajomként együtt negligáljátok?
Egyik szerintem azért, mert nem a kezdőcsapat része, másik meg bármennyire meggyőző gólzsák, nyilván nem adná neki a vezérbika szerepét(ahogy én sem és a többi Barca-drukker sem) a fórumtárs.Kirby írta:Úgyvan![]()
![]()
Bár nem vagyok Barcás, én is kiíváncsi lennék, miért 7. Cilessen, és pl. Suárez miért van ilyen hátul.
ÚgyvanTivornya írta:Igen! Agyhalottként pont jól olvassátok samper SAJÁT véleményét, szóval jár magatoknak az önvállveregetés
Szerk.: igazán alpári akartam lenni veletek szemben, mert posvány emberek vagytok! Szerencsétekre nincs kedvem emberi mivoltoitkban meggyalázni titeket, ahogy ti teszitek ezt napi szinten fórum- és szurkolótársatokkal! Megérdemelnétek egy anyabaszó üzenetetNektek szarháziaknak mi köze van ahhoz, hogy ki mikor milyen véleménnyel van a közösen szeretett csapatról és annak jövőjéről és mióta vagytok olyan pozícióban, hogy a közösen szeretett csapatról alkotott véleményt bőgőmajomként együtt negligáljátok?
Komoly vagy, szombat hajnal 4kor ilyen dolgokkal foglalkozniSamper írta:Nálam így fest a keret rangsora - immár Ini nélkül
1., Messi
2., Ter Stegen
3., Alba
4.,Coutinho
5.,Umtiti
6.,Busquets
7.,Cillessen
8.,Dembelé
9.,Semedo
10.,Piqué
11.,Rakitic
12., Sergi Roberto
13.,L.Suarez
14. Paulinho
15.,Vermalen
16.,Mina
17.,Paco
18.,Gomes
19.,Digne
20.Vidal
21. Denis
még mindig kevered a szezont a....alvaro írta:Már idén sem kaptak..Barca_1985 írta:Vagy nyerjen a Tico,mi meg verjük a Deport és adjuk meg az esélyt CR-éknek az áhított sorfalért.Tudom Zidane lenyilatkozta,hogy nem fognak de mondani mindent lehet,ez hagyomány volt eddig.Szóval ha így történik minden ahogyan leírtam és nincs sorfal onnantól ők sem fognak kapni senkitől soha sem!
Már idén sem kaptak..Barca_1985 írta:Vagy nyerjen a Tico,mi meg verjük a Deport és adjuk meg az esélyt CR-éknek az áhított sorfalért.Tudom Zidane lenyilatkozta,hogy nem fognak de mondani mindent lehet,ez hagyomány volt eddig.Szóval ha így történik minden ahogyan leírtam és nincs sorfal onnantól ők sem fognak kapni senkitől soha sem!
mármint egy pontot kell szerezni, ha az atlatico kikap nem?S.Agüero írta:Már csak egy pont kell!Lesz sorfal?
Ki van írva a meccs, meg lesz tartva 20:45-től vasárnap.BarcafanTomee írta:Az Atleti mai vereségével már csak 3 pontra vagyunk a bajnoki címtől. Szóval ha jövő héten ütjük a Deport a Riazorban akkor ünnepelhetünk is.![]()
De az is lehet, hogy a Betis elintézi nekünk vasárnap.Le lesz végül játszva amúgy az a meccs? Atleti-Betis, egy nappal a döntő után?
Most kicsit sajnálom, hogy a hétvégén elmarad a bajnokink. Jó lenne már hazai pályán ünnepelni egyszer.
Vermát megtartanám még egy évre, de nem a jövő embere nyilván. Alcácerben pislákol valami fény, szerintem a játékperceinek megfelelő mennyiségű gólt tud hozni. Viszont ha jön Griezmann, feleslegessé válik. Mina kölcsön gondolom, a helyére jön valami vén csataló európai tapasztalattal. A többiek mehetnek felőlem is.Ketronsd9 írta:Nem volt rossz meccs de en a nyaron ezektol megszabadulnek;Digne,Andre Gomes,Denis Suarez,Alcaer,Vermalen,Yerri Mina. Es lehetoseget adnek par fiatal sajat nevelesnek nem lennenk rosszabbak mint veluk szerintem!
Rivaldo11 írta:Dembélé betalált, veretlenség megmaradt, többen tudtak pihenni a kupadöntőre. Kb ennyi az össz pozitívum mára, ami nem is olyan kevés, ha meggondoljuk.
Azt azért díjaztam volna, ha nem csinálunk megint sztárt ebből az óvódás alkatú, ránézésre tornából felmentett ászpászból. De hát a balaídosban már ez is hagyomány, mint ahogyan az is, hogy itt kikapunk. Szerencsére ez ma elmaradt, de a szenvedés megvolt.