A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ez már hivatalos?Cestus írta:A 19/20-as szezonnal kezdődően a CDR párharcai egy meccsessé válnak (legalább a negyeddöntőig).
Szerintem mindenki így gondolja, ez lenne a normális, viszont a foci továbbra is a pénzzel egyenlő, 2 meccs kiesne, ezért inkább megtartják a kupa másodikkal.barca0417 írta:Továbbra is feleslegesnek tartom ilyen esetben a szuperkupa lejátszását, ilyenkor minket illetne, vagy a mindenkori bajnok és kupagyőztest. Igazságosabb lenne, minthogy most a sevillának esélyt adnak a győzelemre mikor nem nyerték meg egyik sorozatot sem. Ez egy plusz "díjazás" lenne a duplázónak hogy kevesebb tét meccse lenne nyáron. Ez igaz minden bajnokságra ahol így van. Nem tartom jó megoldásnak.

Ez már a 2019-es döntő párosítása.davi10 írta:Elnézve a szavazást: Én néztem rossz meccset, vagy tényleg a Bilbaoval játszottunk tegnap?
Általában ellenük nyerjük meg a Copa-t. Csak a megszokás.davi10 írta:Én egy görcsös, egygólos sikerrel záruló, nézhetetlen meccsre készültem tegnap.
Végre megmutatták a srácok, hogy tudnak ők rendesen is focizni, nemcsak nézhetetlen meccseken öngólokkal nyerni. Le a kalappal a csapat és Valverde előtt, aki remélem észrevette, hogy így is lehet meccset nyerni! Erre kérjük építeni a következő szezont!
Elnézve a szavazást: Én néztem rossz meccset, vagy tényleg a Bilbaoval játszottunk tegnap?