2018.03.18. 01:36:33
Nem gondoltam volna, hogy ezt a videót magyarázni kell. Szerintem normális esetben egy (ilyen) kiesés után az elfogadott reakció az az, hogy gratulálok az ellenfélnek, beszélek a csapatom hibáiról, és azt mondom hogy vállalom a felelősséget, ha úgy adódik akkor jövőre megpróbáljuk jobban csinálni.
Erre a csóka elkezd futball örökségről beszélni. Miről is? Arról hogy a United ott van minden idők három (minimum 5) legnagyobb klubja közt? Abban igaza van, hogy már régóta szégyenletes teljesítményt hoznak európai szinten, de nehogymár egy BL nyolcaddöntő előrelépést jelentsen egy ekkora klubnál. A probléma az,hogy neki is és az elődeinek is túl sok időt engedtek, azok a klubok akikről beszélt (Barca, Real, Bayern, Juve) azért vannak ott szinte mindig a 8/4 között mert ha ott nem jön az eredmény akkor azonnal megköszönik a munkát, és ez így van rendjén máskülönben ugyanúgy lezüllenének ezek a klubok mint a United.
Majd elkezd befektetésekről beszélni. Ugye csak viccel? "Befektetni" maximum a Liverpool/Dortmund stb. szokott, de egy ekkora klubnál ilyen pénzekből olyan sztárigazolások jönnek akiknek azonnal teljesíteniük kell. Ezért vagyok kritikus Dembelével, Coutinhoval vagy bárkivel akit a kezdőbe veszünk, mert ilyen eredménykényszer (úgy látszik ez a Unitednél már nincs meg) mellett nincs idő "beilleszkedni."
A végén szokás szerint felhozza hogy mekkora jani volt az Interrel, és a Real Madridról is úgy beszél, mintha az utána jövő 3 BL az az ő érdeme lenne. Gondolom amikor elhozta Perez és álomfizetést + korlátlan költekezést kínált neki akkor azt mondta, hogy "figyelj, a keretben csak 3 olyan játékos van aki eddig játszott BL döntőt, úgyhogy ha pár évig nem nyerünk az nem probléma."
Nevetséges, bármibe lefogadom hogy jövőre se nyerik meg a bajnokságot, és a BLre is teljesen esélytelenek lesznek.
Nagyon örülök, hogy amikor nálunk edzőt választanak akkor nem csak a szakmai tudást, de a profilt is nézik. Rijkaard, Guardiola, Tito, Martino, Enrique, Valverde ezeknek az embereknek is voltak hibái, de mindig figyeltek (figyelniük kellet) hogy amikor a sajtóval beszéltek akkor úriemberként viselkedjenek és normális válaszokat adjanak. Égnék szégyenembe, ha egy Barca-edző ilyen stílust merne megengedni magának bármelyik sajtótájékoztatón.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”