Hát eddig nem irogattam be itt a forumon a vb alatt,csak mindennap olvasgattam,de most úgy érzem muszáj beirnom...a vb-nek számomra is vége van.ez a mai meccs meg katasztrofa volt.a brazilok szörnyen gyengék voltak amit nem is értek h hlehet h ennyire le voltak lassulva.nem értem h parreira miért eröltette dinhot elöre tolva amikor neki az nagyon nem szokott izleni..de robinhot és cicinhot is hamarabb kelltt volna behozni.na de ez van.a franciák meg...hát biztos elfogult vagyok mert 9(akkor volt a francia vb..) éves korom óta rühellem öket,de sztem elkeseritö h a mai futballban lehet ugy egy vb negyeddöntöt nyerni h az ember semmit sem csinál egész idö alatt(na jo,mezönyben egy kicsivel jobban adogattak) aztán egy szabálytalan szabadrugásbol(mert sztem ha 1 perccel elöbb kaka rugdosását továbbengedte akkor ezt nem lett volna szabad lefujni,és ezeknek a szemeteknek már a spanyolok ellen is jogtalan szabibol lett a gol...

) találnak egy golt és aztán visszaállnak ezerrel...sztem nagyon elkeseritö h ilyen lehet...és az az igazság h mindegyik csapat ilyen Elton védekezös,kiváros taktikát alkalmaz...emiatt sztem hihetetlen sokat veszit a játék, a nézösereg.gondoljatok bele a negyeddöntökbe.ez nagyon rossz irány,sztem legalábbis.és pont ezért szerettem a brazilokat mert ök nem igy nyomják(jo most szarok voltak,de máskor),joga bonito,ha értitek mire gondolok
lédererrel meg hadd ne mondjam mit csinálnék...még jo h elnem élvezett zidane-ra...ilyen elfogultságot...kovács kálmán meg a krimijével.totál elrontják az egésznek a hangulatát.
na bocsi,elég hoszzüra sikeredett ,de kiskorom óta loki,barca és brazil drukker vagyok és az az igazság h hihetetlen évem lett volna ha mindhárom megnyeri a maga trófeáját...és most eza kiesés...ugy felb***ták az agyam és most jol esett leirnom ami a fejemben volt.
na de a lényeg h Visca el Barca!!!