barca0417 írta:Riqui amúgy Iniesta poszt kb?
Hasonló igen, bár kicsit támadóbb azért. Szezon elején hamis 9-es volt, láttam már balszélsőként is, de a középpálya bal oldalán van otthon igazán. Baromi alacsony, egyelőre elég vékony is, de ennek ellenére a másodosztályban akárhányszor játszott, mindig a húzóemberek között volt és felpörgette a meccset, erőszakos tud lenni, jól zárja a passzsávokat, a párharcokat nagyon jó arányban nyeri, úgyhogy a méretei ellenére elég jól is védekezik. Támadásban meg nyilván még jobb, sokat fejlődött kapunak háttal, sokkal kiegyensúlyozottabb is, Pimienta nagyon jót tett neki idén.
Akárcsak Monchunak is amúgy, múlthéten igaz, hogy kikapott a csapat, de az a gyerek amit letett.. Most is kezdett hétvégén, nem is megy Juvenil tornára, mert számítanak rá elvileg a B-nél. Pedig szezon elején aztán róla mondták volna a legkevesebben, hogy szóba kerül a B-nél, Orellana sérüléséig a Juvenilbe se számoltak vele kezdőként szerintem. Aztán tessék. Nem azt mondom, hogy befut vagy akármi, de nagyon biztató amit eddig hoz az elmúlt hónapokban. Poszt alapján vkp amúgy hivatalosan, de a B-nél sima középső középpályás, kapu elé jól érkezik, jók a mélységi labdái, jól lő, szimpatikus gyerek, egyre jobban kedvelem. De azért még mindig Riquibe van a legtöbb kraft szerintem. Úgy all in az egész Juvenilt és Barca B-t tekintve. Kérdés mit hoz ki belőle..