Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Sokat nem vesztettél a maival semvisca el barca írta: én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.
én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.Sinya22 írta:Úgy látom nem volt ma nagy érdeklődés a meccs iránt,meg is értem. Máskor jobban pörög a topic.

random baromság... erre mást nem tudok írni...Samper írta:Nyilván úgy gondolja, hogy a vesztesek kaparják ki itt a 3 pontot.
Vagy az edzővel.visca el barca írta:
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.csababarca írta:Gondoltam hogy Dembelé most sem játszik.

4:1 után kiesni a BL-ből, bármelyik csapat ellen megbocsáthatatlan. Semmi se tudja feledtetni.mess2009 írta:azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
senki nem tudja, hogy milyen meccs következik. ha ÚGY el lehetett veszíteni egy BL. meccset akkor simán betlizhetnek ma is de egy Valenciát itthon meg kellene verni ha.....
ami engem illet ezt a BL.buktát csak akkor tudom megbocsátani nekik ha legalább a Realt kikenik a Clássicón. addig meglehetősen fásult szemlélődés következik.
4:1 után kiesni a BL-ből, bármelyik csapat ellen megbocsáthatatlan. Semmi se tudja feledtetni.mess2009 írta:azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
senki nem tudja, hogy milyen meccs következik. ha ÚGY el lehetett veszíteni egy BL. meccset akkor simán betlizhetnek ma is de egy Valenciát itthon meg kellene verni ha.....
ami engem illet ezt a BL.buktát csak akkor tudom megbocsátani nekik ha legalább a Realt kikenik a Clássicón. addig meglehetősen fásult szemlélődés következik.