Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol

2018.04.14. 15:58:53

nem tudok persze okosat, de az tény, hogy a srác egyáltalán nem volt meggyőző amikor játszhatott...
Semédot pl. berakta de az sem bizonyult egyértelműnek. én pl. Suarez beállítását most nagyobb hibának tartom, még jó hogy nem én vagyok az edző :mrgreen:
ha mondjuk nincs vele semmi külön gáz - Dembélével - ( mondjuk a római meccs után nem szólt be neki...) akkor talán annyi logika van az összeállításban, hogy nagyjából ez a gárda jutott el idáig rendezzék le ők a hátralévő meccseket....akár így akár úgy.
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.14. 15:55:27

Azt árulja el vki, hogy Verma miért nem érdemel lehetőséget? Akár Umtiti kárára is? A francia borzalmas mostanában... Dembelét miért utálja? Komolyan nem értem...
Mintha Valverde szándékosan hozna értelmetlen döntéseket... Védtem nagyon sokáig, de mostmár túltolta a hülyeséget... Éppen azért tudott eddig ilyen eredményeket elérni, mert jól forgatta a csapatot... Most vagy erősködik, hogy majd megmutatja, ki a góré vagy nem tudom...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2018.04.14. 15:48:13

És megint nempihen senki. Mondjuk BL ből már kiestünk, minek is.... Piqué lassan két hónapja játszik sérülten, Ini megfordulni sem tudott a Roma ellen... nem baj.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.14. 15:17:28

visca el barca írta:
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.
Vagy az edzővel.
Miert nem áll mi és mondja el miért nem játszik? Szezon vége van könyörgöm, és alig játszik.
Hiába fiatal, meg van ideje, ilyen szezonok törhet ek meg fejlődéseket, mikor egy ilyen edző elfogultsága miatt padoztatnak ilyen gyerekeket. Mitha Mo-n lennénk, vicc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.14. 15:14:17

csababarca írta:Gondoltam hogy Dembelé most sem játszik.
vmi durván nem oké azzal a gyerekkel h semmit nem játszik.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.14. 15:10:55

Gondoltam hogy Dembelé most sem játszik.
Nem baj, majd Gomes jön megváltani a világot a 60.percben.

Siralmas.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2018.04.14. 15:06:11

Barça XI v Valencia: Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Paulinho, Busquets, Iniesta, Coutinho; Messi, Suarez
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.04.14. 12:00:40

mess2009 írta:azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
senki nem tudja, hogy milyen meccs következik. ha ÚGY el lehetett veszíteni egy BL. meccset akkor simán betlizhetnek ma is de egy Valenciát itthon meg kellene verni ha.....
ami engem illet ezt a BL.buktát csak akkor tudom megbocsátani nekik ha legalább a Realt kikenik a Clássicón. addig meglehetősen fásult szemlélődés következik.
4:1 után kiesni a BL-ből, bármelyik csapat ellen megbocsáthatatlan. Semmi se tudja feledtetni.
Az igazolásoknál meg nem a vétellel van baj, az még az elmegy kategória, hanem az eladások, ott vagyunk nagyon amatőrök.

A mai meccs meg sajna nem, hiszem, hogy sok szép dolgot tartogat számunkra, a Valencia ellen nem szokott menni, és hónapok óta nincs meg az erő a csapatban, ma mitől lenne. Változás se nagyon lesz a kezdőbe, mert talán csak Dembele képes színt hozni a játékba, egyedül ő se fog. Ismerős már ez a fogadkozás ami nálunk megy, de nem szokott semmi se változni.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2018.04.14. 11:39:27

mess2009 írta:azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
senki nem tudja, hogy milyen meccs következik. ha ÚGY el lehetett veszíteni egy BL. meccset akkor simán betlizhetnek ma is de egy Valenciát itthon meg kellene verni ha.....
ami engem illet ezt a BL.buktát csak akkor tudom megbocsátani nekik ha legalább a Realt kikenik a Clássicón. addig meglehetősen fásult szemlélődés következik.
4:1 után kiesni a BL-ből, bármelyik csapat ellen megbocsáthatatlan. Semmi se tudja feledtetni.
Az igazolásoknál meg nem a vétellel van baj, az még az elmegy kategória, hanem az eladások, ott vagyunk nagyon amatőrök.

A mai meccs meg sajna nem, hiszem, hogy sok szép dolgot tartogat számunkra, a Valencia ellen nem szokott menni, és hónapok óta nincs meg az erő a csapatban, ma mitől lenne. Változás se nagyon lesz a kezdőbe, mert talán csak Dembele képes színt hozni a játékba, egyedül ő se fog. Ismerős már ez a fogadkozás ami nálunk megy, de nem szokott semmi se változni.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2018.04.14. 11:02:36

Nagyon kellene egy győzelem ma. A játékosok és a szurkolók miatt is. Egy esetleges zakó, sokba fájhatna, ha nem is a bajnokság szempontjából, hanem a morált tekintve. A kupadöntő is mindjárt itt lesz, addig kicsit össze kell szednie magát mindenkinek.

Utóbbi meccsek alapján tényleg beérett egy Umtiti-Vermaelen csere. Megérdemli mind a két játékos. A KP-n Rakitic hiányában tuti megint be erölteti EV Busit. Én inkább pihentetném és nem injekcióznám, kelleni fog a döntőre. Paula és Robi megoldaná a pálya közepét, a két szélén meg Cou illetve Dembélé rohamozna nálam. Felőlem aztán ez lehet 4-4-2 vagy 4-3-3 csak könyörgöm, játsszuk a saját játékunkat és ne tartsuk az X-et vagy az esetleges 1-0-ás vezetést. Ebben a csapatban meglenne a támadó potenciál.
mess2009
Director del Fútbol

2018.04.14. 09:34:01

azért mert valaki most összeszedte,(Marca) hogy, milyen elbaltázott a játékos politikánk nekem ez semmi újat nem jelent mondhatni , átéltem..
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.13. 17:15:42

csababarca írta: de rossz rendszerben van játszatva, a kulcsembereink testidegen szerepkörben, azok a kapcsolatok, amikkel sikeresek voltunk, ki lettek herélve ezzel a 442vel. (gondolok itt Busi-Ini, Busi-Messi kapcsolatra, vagy a hármuk kapcsolatára)
nem volt jól menedzselve ez az amúgy is véleményes keret.

továbbá elszomorító, hogy majdnem a legtöbbet költjük játékosokra az utóbbi években, és akkor ilyenről kell beszélni, hogy nem jó a keret. hatalmas kritika a vezetőség felé, szerintem.
Egyetértek persze, mondom nálam az szúrt szemet, hogy Suarez-en kívül nem volt támadónk, kb még támadó középpályásunk/aink sem.

Az is egyértelmű, hogy Dembele azért nem játszott, mert védekeztünk. Ha hazai pályán játszunk egy 1-1-et, biztos vagyok benne, hogy most készülnénk a pool ellen. Vicc, hogy például nem kellett volna a negyedik gól nekünk, akkor megint minden más. Mindegy ez van, Mourinho-zott egyet Valverde, mi meg néztük a csatorna nevét, hogy ez tuti nem a Comedy Central-e.

Fú srácok azért remélem ,hogy a besztlígből lesz a bl győztes :D:D:D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.13. 16:38:55

zola8787 írta: De azt is látni kell, hogy nincs olyan jó keretünk, mint azt sokan gondolják. (igen tudom, sokkal jobb ez a keret, mint a Roma-é, ez van)
hát nem annyira jó, de nem is rossz.
de rossz rendszerben van játszatva, a kulcsembereink testidegen szerepkörben, azok a kapcsolatok, amikkel sikeresek voltunk, ki lettek herélve ezzel a 442vel. (gondolok itt Busi-Ini, Busi-Messi kapcsolatra, vagy a hármuk kapcsolatára)
nem volt jól menedzselve ez az amúgy is véleményes keret.

továbbá elszomorító, hogy majdnem a legtöbbet költjük játékosokra az utóbbi években, és akkor ilyenről kell beszélni, hogy nem jó a keret. hatalmas kritika a vezetőség felé, szerintem.
Alcantara
Director del Fútbol

2018.04.13. 16:38:40

zola8787 írta:
Alcantara írta:
Eddig én is védtem egész évben EV-t sok kritika ellenére. Egészen a keddi meccsig.

Én is elégedetlen vagyok, pedig nem vagyok fiatal. Ráadásul veled ellentétben én megéltem a Van Gaal féle tizenvalahanyadik helyet évközben, majd miután kipaterolták, Antic felhozott minket a 6. helyre. Sokan innen eret vágnának, ha ezt kellene megérni vagy City drukkerek lennének.
Héj, én sem vagyok mai csóka, akkor voltam 15 éves mikor ez a szezon volt 8) :mrgreen:
Elnézést a fiatalításért, megkövetlek mester! 8)
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.13. 16:28:32

Alcantara írta:
Eddig én is védtem egész évben EV-t sok kritika ellenére. Egészen a keddi meccsig.

Én is elégedetlen vagyok, pedig nem vagyok fiatal. Ráadásul veled ellentétben én megéltem a Van Gaal féle tizenvalahanyadik helyet évközben, majd miután kipaterolták, Antic felhozott minket a 6. helyre. Sokan innen eret vágnának, ha ezt kellene megérni vagy City drukkerek lennének.
Héj, én sem vagyok mai csóka, akkor voltam 15 éves mikor ez a szezon volt 8) :mrgreen:

Megnéztem wikipédián, hogy ebben a szezonban ment Rivaldo, én meg az eligazolása előtt vettem 2 héttel egy Rivaldo mezt :lol: Még mindig nagy becsben őrzöm.

+ a kedvenc fifám (2002), mai napig emlékszem, hogy a Barcával a Krakkó ellen kellett mindig kezdeni bl selejtezőt :lol:

Nem kérdés, hogy Valderde értelmetlen taktikája volt a ludas. De azt is látni kell, hogy nincs olyan jó keretünk, mint azt sokan gondolják. (igen tudom, sokkal jobb ez a keret, mint a Roma-é, ez van)
Sinya22
Director del Fútbol

2018.04.13. 16:05:36

Én egyáltalán nem számítok felszabadult játékra,x-et tippelek.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2018.04.13. 16:01:35

S.Agüero írta:Kíváncsi leszek a holnapi kezdőnkre. Valami ilyesmire számítok:

MAtS - SR ; Piqué ; Verma ; Alba - Dembélé ; Paula ; Ini ; Cou - Messi ; Paco
Jó lenne rotálni ahogy eddig, hogy a következő komoly meccsekre BL-re ne fáradjanak el srácok. Oh wait...
Csak is Puyol
Samper
Director del Fútbol

2018.04.13. 15:57:55

Ha ebből nem is lehet messzemenő következtetést levonni, a mai edzésen feltűnően kedvetlennek látszott a társaság. Valverde érthetően a szokott csapatát fogja pályára küldeni, talán Dembelével felfrissítve. Ha a Valencia is nekünkrohan, nem tudom, ki fogja feltartóztatni.

Tippem: Ter Stegen - Semedo Piqué Umtiti Alba - Dembele Paulinho SR Coutinho - Messi Suarez
soadroli
Llegenda del Barça

2018.04.13. 15:44:17

S.Agüero írta:Kíváncsi leszek a holnapi kezdőnkre. Valami ilyesmire számítok:

ez jó lenne, de tuti nem teszi be Vermát :cry:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.13. 14:27:58

Kíváncsi leszek a holnapi kezdőnkre. Valami ilyesmire számítok:

Nagyon kíváncsi leszek a mutatott játékra. 2 éve a Tico elleni kiesés után kikaptunk otthon a Valenciától...
Alcantara
Director del Fútbol

2018.04.13. 11:56:59

zola8787 írta:Látom sok-sok fiatal elégedetlen, mert nem a farkukon pörgetik a lasztit a fiaink. Emlékszem én még mikor utolsó fordulón múlt, hogy bl vagy uefa kupa. Emlékszem még arra mikor a Pool ellen kiestünk az uefa kupából :D

Egy dologra onnan sem emlékszem: Lelketlen, tesze-tosza, kóválygós, mozizós, nem akarásos játékra!!!! Márpedig ez történt kedden. Akár háborogtak a játékosok, akár nem, igenis EV kudarca ez a védjük a 3 gólt tutyi-mutyi módon.
Magasról teszek a veretlen bajnokságra és huszadrangú spanyol kupára. Így nem lehet játszani egy Barcelonának. Lehet napok óta túllihegem, de nem bírom elengedni a témát annyira bosszant az amit láttam játék címén. Legalább állva haltak volna meg, mint sok más csapat.
Támadtunk az utolsó 8. percben és ennyi! Szégyen!! A vezetőségnek ki kell rakni innen ezt az embert.
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.13. 10:01:58

Látom sok-sok fiatal elégedetlen, mert nem a farkukon pörgetik a lasztit a fiaink. Emlékszem én még mikor utolsó fordulón múlt, hogy bl vagy uefa kupa. Emlékszem még arra mikor a Pool ellen kiestünk az uefa kupából :D

Két baj van a csapattal, az egyik, hogy nincsen cserepadunk, a másik pedig, hogy 1 csatárral állunk fel. Szerencsétlen Suarez kapja itt a sarat, aztán kb annyit tehet, hogy megtartja és visszateszi középpályára. Messi nem csatárt játszik, ez egyértelmű 4-5-1-es felállás, ami egy kontrázó csapatnak lenne király. Jöjjön szépen Grizi + Dembele, aztán talán 2 támadót felmerne dobni Valverde.

Paco meg menjen ha fizet valaki érte, semmi értelme 5 meccsenként 10 perceket játszania.

A spanyol kupa nem érdekel, sokkal fontosabb lenne most a veretlen bajnokság.
Léfe
Entrenador del Barça

2018.04.13. 09:10:02

Olyan garnitura mint Pepnek, volt ritkán jön össze. Barca de Reál vonatkozásában többször voltak
4-6 éves kihagyások-igaz kicsit régebben. Reikard elött 6 évig semmit nem nyertünk. De látjuk a Milánt, Intert stb. Van ilyen. Most az igazi meghatározók kikoptak. Nincs már Puyi, Henry, Deco, Ini?,Alves,Xavi,vagy Neymár. Ilyeneket csak varázsütésre nem lehet potólni. Ha Dembele, és Coutinhó beválik még nem minden. A középpálya rakkoló játékosokból áll és nem is fiatalok.
Sajnos ez a mostani csapat, csak nagy változtatással lehet megint extra, de erre sincs garancia.
Nem kicsit el lettünk kényeztetve ami jó volt de most gondok vannak Nem tudom mi volt a Római kudarc oka-mert volt. Én -általáaban nem okolom Valverdét, mert most Messin kivül nincsenek varázslók. Mi lesz Messi nélkül. Atya világ .......Valverde azt teszi amit ezzel az állománnyal lehet.
dinnyesz
Jugador del Barça

2018.04.12. 23:27:27

Biztos sokan emlékeznek a Capello féle Realra, akik bajnokok lettek majd eküldték az öreget a játék miatt ha jól emlékszem. Biztos, hogy ellettünk kényeztetve az utóbbi években , de azért ez akárhogy nézzük eddig gyenge. Azt hiszem mostmár alkalmas lenne a keret jóféle támadó focira , és nem erre a 2 gól után visszavesszük történetre. Jönnek az eredmények kevés gólt kapunk sőt ha a kapufák fele bemegy akkor a rúgott gólok száma is nagyon jól mutatna, de egyszerűen én azt érzem, hogy a Barcához kevés.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.12. 23:11:13

Subinho írta:És ez elkeserítő és felháborító.
szokj hozzá, mert jövőre is ez lesz. természetesen valverdével. mert h 1-2 kupa/veretlen bajnokság után nem teszik ki, az 1000%.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése