Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Tőle jobban csak te vagy szereptévesztésben a random baromságaiddal.Samper írta:Piqué szereptévesztésben van. Úgy viselkedik, mint egy leendő elnök, mindenbe beleszól, kritizál. A pályán minden, csak nem olyan vezér, aki irányítja a többieket, hanem sok a baki. Lengletet azért hozzák, hogy legyen neki versenytársa. Ha erre is rosszul reagál, akkor kétessé válhat a helye a kezdőben.
Az ő cége csinálta Grizi videóját, a hírek szerint mindkét változatot, de aztán olyan hírek is voltak hogy csak 1 verzió készült, és erről valószínű Piqué is tudott, és ennek tudatában hirdette ő is nagyban ezt az egészet.nagyatyesz írta:Most ő e körben mit is csinált pontosan? Tudom utána posztolt róla, de konkrétumokat nem tudok...
Szerintem pont nem ő volt a főludas, hanem a kis zsebtöltögető társa, aki lemozizta, hogy birkóznak egymással Dzekoval. Lett volna lehetősége szerelni, amikor még Piqué felvett pozícióban volt és Dzeko sem fordult még a kapura. Végignézte a közelből az egészet.Mascherano írta:Többiek is benne voltak Roma elleni szégyenben, de szerintem Pique volt a főludas
Szerintem nem barca szintű védő, állandóan hullámzó teljesítményt nyújt. És igenis része van jatszatásában annak hogy katalán, twitterkirály,politikus, elnök.
Ilyen szinten 2 kézzel húzni Dzekot...
Pique nemhigy nyáron, de szerintem soha nem fog innen eligazolni.Szerintem inkább végigpadozza a szezont, de nem fog innen lelépni. Max 5 év múlva Kínába, de még azt se hiszem.lajosa írta:Ő úgy fogalmazott, hogy, ha Pique nyáron odébbáll, akkor De Ligt az ideális utód, de, ha Pique marad, akkor nincs értelme odamennie.
Hú, ez király, köszi!Petr írta:Összefoglalnám, de ahhoz elég hosszú. Sok mindenről beszél benne, érdemes elolvasni, ha tudtok angolul! A cikkíróknak mindenképpen ajánlom fordításra.
https://www.theplayerstribune.com/en-us ... long-story
Nem akarok mára meg több olajat önteni a tűzre, de nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy ő érte se verte az asztalt Valverde.Stalkyard írta:Mina meg keretbe se kerül többnyire. Érdemes volt ezért őt is megvenni.
Akkor ezek szerint ő nem sérült rárecrea írta:Vele mizu?