Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
van benne valami.Kovbal88 írta:
Itt úgy lehetne új csapatot építeni, ha Messi elmegy. Csak éppen ő a legjobb játékos! Sajnos tőle függ a csapat.
Itt úgy lehetne új csapatot építeni, ha Messi elmegy. Csak éppen ő a legjobb játékos! Sajnos tőle függ a csapat.csababarca írta:ugyan, majd idehozatja padozni.bence8 írta:Szerintem Grizire vár hogy megbontsa a kezdőt
Viccet félretéve hatalmas kudarc volt ilyen kerettel így játszani....
idén is megvoltak a játékosai mind a bajnokságban, mind a bl-ben, hogy normális focit toljunk, de betojt.
de ma még ez sem kellett volna, 4-1ről nem lehet megmagyarázni a kiesést.
ugyan, majd idehozatja padozni.bence8 írta:Szerintem Grizire vár hogy megbontsa a kezdőt
Viccet félretéve hatalmas kudarc volt ilyen kerettel így játszani....
Szóról szóra ez a véleményem, csak nem tudnám ilyen hidegvérrel leírni.kristop írta:koszi az eddigieket, de ebben a maiban az egyeduli felelosseg az ove, es csak is az ove.
a rotacio hianya, hogy alig birnak lepni a jatekosok, negyvenszer korbefutnak minket, es nyerik az osszes parharcot, megis ki a halalt erdekel a veretlen bajnoksag. a meccshez valo hozzaallas, csak legyen mar vege a kilencven percnek. ket csatarral felallni a harom vedos rendszer ellen, es pont ilyenkor szelso nelkul jatszani. a defenziv mentalitas, mikozben 4-1re mentunk az elso meccsen. a beszari kezdo es cserek.
rengetek jo dolgot csinalt ebben az idenyben, es remek edzo, osszeszedte a csapatot romokbol, de ezert a parharcert nalam nincs bocsanat. tolem mar nyaron johet is egy rendes, offenziv edzo helyette.
Azért ebből a négyesből senkit se adnék el. De ha valakit muszáj az Ini lenne.Yokozuna írta:Ezt azért nem tudhatta Valverde, hogy ezek nem fognak focizni. Azt kéne megfejteni, hogy ilyen felfogással hogyan lehet pályára menni?
Érdemesebb egy két játékostól megválni, vagy a fejében rendet tenni (Umtiti, Ini, Alba, SR), mint mindenért Valverdét hibáztatni.
Ha viszont sérült játékosokat tett be, az tényleg megbocsáthatatlan baklövés.
Subinho írta:Láthatóan nem működött a védelem, miért nem jött be Vermalen?
Jöttek a Roma gólok, miért nem jött be Dembele sokkal hamarabb?
Robi és Semedo egymást oltja ki, ugyanott mozognak.
Lajos nulla volt, miért nem cserélte le. Akár Dembelére?
Mit keresett a pályán Gomes??? Pontosítanék: a padon???
Iniesta elfáradt, még Denis is jobb lett volna, mint a falábú Gomes!
Ha Busi és Piqué sérülten játszott, akkor az gáz!
Rengeteg hiba, rengeteg! Ez egy középszerű edzőre vall!!
Igen, mindkettő nagyon jó, de Löw a Bayernhez nem ment el. Jardim meg nagyon futós erő focit nyom, ez a keret nem erre való.knor írta:Már tavaly is mondtam
joachim löw
Leonardo Jardim
Őt már nagyon várom én is, de szerintem sajnos nem fog jönni. Conte - ra rá kéne repülni, vagy megfűzni Xavit, hogy mégis.kas7as írta:Xavi jöhetne a helyére jövőre!!!
20 éve nem láttam ilyen rosszul játszó Barcelonát, ilyen rossz taktikát se!