Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
+1MessiNeymarSuarez írta:Mai meccsben benne van az is hogy mi kapunk öngóltTunyacsap73 írta:Ma nem öngól fog játszani hanem a piros lap
Mai meccsben benne van az is hogy mi kapunk öngóltTunyacsap73 írta:Ma nem öngól fog játszani hanem a piros lap
Tényként ez igaz, de vastagon előrevetíti a játékunkat ez a két meccs...nem szeretnék újabb négyest átélni valahol, márpedig ehét alapján benne van.Nero. írta:Elég gyengusz, de engem nem erdekel hogy megyunk be a 4 közé csak menjünk.
Dembele mondtamMessiNeymarSuarez írta:Messinek se megy ma...Akkor kinek fog?
Sajnos igazad van. Mikor ébrednek már fel?Phil07 írta:Mi a fene van itt? Ki fogunk esni. Ez nem normális..undorodom attol a focitól,amit most játszunk
A másik két csapatról pedig ne is beszéljünk. Atya ég, közünk nincsSubinho írta:Kaocsolgatom, nézem közben a másik meccset, az mozgalmasabb. Hát, ha továbbmegyünk, egyenlőre a Pool-City páros győztese simán kiütne minket.
Most minden továbbjutó simán kiütne minket. Ez a játék ultragáz. EV nem is értem mit akart ma ezzel.Subinho írta:Kaocsolgatom, nézem közben a másik meccset, az mozgalmasabb. Hát, ha továbbmegyünk, egyenlőre a Pool-City páros győztese simán kiütne minket.
Umtiti n agyon hanyag amióta kirobbant a fizuemelési hírbomba.Feast4 írta:Igazából szétfutnak.Amit meg Umtiti és Piquet művel az full gáz.Nem is értem.Óriási mentések aztán egy ember kifejel kettejük közül.

stabilitásrecrea írta:Magyarázza már el valaki, h ott a 20 éves jobbszélső, erre beteszi sr-t, aki talán egyszer játszott eddig ezen a poszton, érthetetlen.
Először el kell oda még jutni...Harmadik helyzetüket dolgozzák ki már ellenünk.Tomix354 írta:Ötlettelen, pontatlan semmire kellő játék a szezonban már nem először. Úgy lefociznak minket, hogy rossz nézni. Mindenki várja a csodát Messitől. Ez a következő körben nagyon kevés lesz.
Pihentetni kell, mert túl sokat játszott az utobbi időben. Miközben SR sárga veszélyben. Milyen jó lesz majd ha továbbmegyünk az első meccsen esetleg nem játszhat.recrea írta:Magyarázza már el valaki, h ott a 20 éves jobbszélső, erre beteszi sr-t, aki talán egyszer játszott eddig ezen a poszton, érthetetlen.