Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Őket mi is....MessiNeymarSuarez írta:Azért óvatosan, Chelseat is elintézték ezek 3-0-ra
MessiNeymarSuarez írta:Örülünk, Vincent? én nemrikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
Jó nagy alibi megoldás volt, sajnos megint bármikor gólképes a védelmünk. De jöhetett volna elé TS is sztem.Tivadar6 írta:Robi hamar lezárhatta volna a meccset....
Örülünk, Vincent? én nemrikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
rikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
Inkább örüljünk hogy lehet egy ilyen lazulós meccsünk, majd az elődöntőre lehet mindent beleadni és nem lesz annyira kifacsarva a csapat. Nem hiányzik egy adok-kapok meccs pont ilyenkor.rikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
roncika sírna, hogy öngól kapná az aranycipőtTunyacsap73 írta:Öngól a keretben sincs?