Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Évek óta ez van, nem ev sajátossága, mindkét meccsunk irtó kevés lesz a BL-ben, ha továbbmegyünk.csababarca írta:eljöttünk eredményt tartani, ahelyett hogy szétcsapnánk ezeket.
sose fogja fel ev hogy ez a csapat nem képes erre, még egy közepes csapat ellen sem.
Nem játszik az 5 gólosunkSinya22 írta:Lemaradtam az elejéről,de lehet jobb is. Nem tudom miért nem focizunk,ha már kiment a fullos kezdő. 0-1 után lehetett volna visszavenni,így meg megzavartuk magunkat,remélem jön valami gól a semmiből elől.
Őket mi is....MessiNeymarSuarez írta:Azért óvatosan, Chelseat is elintézték ezek 3-0-ra
MessiNeymarSuarez írta:Örülünk, Vincent? én nemrikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
Jó nagy alibi megoldás volt, sajnos megint bármikor gólképes a védelmünk. De jöhetett volna elé TS is sztem.Tivadar6 írta:Robi hamar lezárhatta volna a meccset....
Örülünk, Vincent? én nemrikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
rikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
Inkább örüljünk hogy lehet egy ilyen lazulós meccsünk, majd az elődöntőre lehet mindent beleadni és nem lesz annyira kifacsarva a csapat. Nem hiányzik egy adok-kapok meccs pont ilyenkor.rikko írta:Szeretném, ha kapnánk egy gólt az elején, hogy legyen valami meccs is, mert szerintem le fogjuk pörgetni a perceket és egy 0-0-hoz nincs kedvem.
roncika sírna, hogy öngól kapná az aranycipőtTunyacsap73 írta:Öngól a keretben sincs?