Nero. írta:S.Agüero írta:Fideszre szavazott 31%, nem a Fideszre szavazott 32%, nem szavazott 33%.
Ennek ellenére ugye a Parlamentben 67% a Fidesz, 33% az ellenzék, ki van ez találva.
Igen, igy mar erthetobbb a tortenet. Nem akarok senkit se magamra uszitani, de jogos amugy es latszik hogy videken egy kicsit butacskabbak es egyszerubbek az emberek.
https://www.facebook.com/hirekszorakoza ... LyBHbi-CKU" target="_blank
Ezt se a belvarosba forgattak

Ez teljesen egyértelmű, hogy vidéken az emberek nagy része idióta. Vidéki vagyok, nap, mint nap szembesülök ezzel. 40 éves szomszédom például olyan szinten nyomorék az alkoholtól (nem testileg, agyilag és nem betegség miat

), hogy a 70 éves anyja kíséri be Miskolcra mikor mennie kell, mert egyedül nem lenne képes odatalálni. Igen, ő is szavazott, igen büszkén mondta, hogy a fideszre. Két éve közmunkás, előtte 1 napot sem dolgozott!
Viszont egyet nem értek a fővárosiakban. Hogy képesek egy Gyurcsány Ferencre szavazni? Hogy képesek egy olyan mszp-re szavazni, akit még mindig Gyurcsány Ferenc irányít? Hogy hihetetnek egy olyan embernek, akin látni, hogy valamilyen problémja van? Engem ez is ugyanúgy sokkol, mint aki buta és félvén a migránsoktól rászavaz a fideszre. Komolyan mondom, hogy a bal oldalon a legértelmesebb politikus az Juhász Péter. Az a nagyképű, akaratos Juhász Péter, aki most lényegében kinyírta magát, de abban a felhozatalban lényegesen kiemelkedik.
Nem beszólás miatt mondom, kinek a pap, kinek a papné, ha fater fideszes körökben mozogna, most valószínűleg csendben lapítanék és röhögnék, sajnos nem így van.
És tudom, hogy egy rasszista állatnak fogtok hinni, de ez a cigány amit Nero linkelt, még az értelmesebbik fajtához tartozik. Gondolhatjátok a többit...