Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ez a lényeg, hanem a mutatott játék. Ennyire unalmas lélektelen játékot még Tata idejében sem láttam! Ez itt nem a Chelsea, itt nem csak az eredmény számít, hanem a látott játék is. Ezért mennek ki a szurkolók. Az kell, hogy majd félig legyen tele a stadion? Anno Capellot ezért küldték el a Realtól. Szeretném élvezni a meccseket, szórakozni rajta, nem idegeskedni, csalódni, unatkozni... Nem a kiesés zavar, mert ki lehet esni, de nem így. Egyszerűen nézhetetlen amit a milliárdos játékosok letesznek elénk hónapok óta. És ez elkeserítő és felháborító.visca el barca írta:így van, nyilván elküldik 2 (remélhetőleg 2) kupa utánSubinho írta:Aztán nyáron lehet edzőt keresni
3, ha a már megnyert Katalán Kupát is hozzávesszük. Jó, nem egy nagy kupa, de akkor is.visca el barca írta: nyilván elküldik 2 (remélhetőleg 2) kupa után
így van, nyilván elküldik 2 (remélhetőleg 2) kupa utánSubinho írta:Aztán nyáron lehet edzőt keresni
Megint kiizzadtál egy orbitálisat. Mitől lenne kulcsjelentőségű? Ezt a hétközi meccset nem fogja senki benyelni egy Valencia elleni győzelemmel!Samper írta:A szombati meccs kulcsjelentőségű a szezonvég, a nyár és a jövő év szempontjából. Ha győzelem lesz (a játék színvonalától függetlenül), akkor szép lassan napirendre térnek a Roma meccs felett. Ha viszont nem, akkor egyfolytában tart majd a bál.
Rinku írta:Arsenalos cimborám azt mondja, hogy a 2003-04-es veretlen PL szezonban ők egy színarany bajnoki kupát kaptak a teljesítményért. Mi nem kapnánk egy ilyet, ha így lenne?
Volt már negyedik a Madrid, viszont veretlen bajnok a Barca még nem(sőt más sem)Vakmacska írta:nem tudom minek örülnék jobban:
annak, hogy megdöntjük a rekordot, vagy annak, hogy kikapunk, de a Valencia marad a 3. a margit meg a 4.
Már nem azért, de utóbbiból mi örömöd lenne? Oké, én is utálom a túloldalt, de pont nem érdekelnek, ha a saját csapatom eredményéről van szó.Vakmacska írta:nem tudom minek örülnék jobban:
annak, hogy megdöntjük a rekordot, vagy annak, hogy kikapunk, de a Valencia marad a 3. a margit meg a 4.
A Riazor kemény lesz, szerintem ott nem nyerünk, rosszkor van a meccs is. A Balaídos dettó. A Villarrealt otthon viszont illene megverni, de a fullos kezdő kelleni fog. Ha az Atléti kikap ma, már csak három meccset kell megnyernünk asszem, az azért nem teljesíthetetlen feladat.noname írta:A Villarreal valszeg az Európa ligás helyekért lesz épp harcban, meg a Depor a kiesés ellen küzd. Ellenük a tartalékos csapatunk simán kikaphat.
A Villarreal valszeg az Európa ligás helyekért lesz épp harcban, meg a Depor a kiesés ellen küzd. Ellenük a tartalékos csapatunk simán kikaphat.MessiNeymarSuarez írta:Úgy igazán nehezebb bajnoki meccsünk egyedül az idegenbeli Celta, és az otthoni Klasszikus lesz.noname írta:Kicsit vegyes érzelmeim vannak ezzel a vertelen sorozattal kapcsolatban. Az utolsó meccseken nagy szüksége lesz a csapatnak a pihenésre, így valszeg megszakad a sorozat és kikapunk annak érdekében h meglegyen a kupa és esetlegesen a BL. Ebben az a furcsa h ilyenkor felmerül bennem egy kérdés, hogy melyik nagyobb siker? Veretenül bajnokságot nyerni vagy BL-t nyerni. Tudom h az egyikért nem jár kupa a másikért igen, de nálam a kettő közel egy szint. Még mindig lehet hallani néha az Arsenal veretlen csapatáról, akik hiába nem nyertek sok mindent, mégs korszakos csapatként vannak számon tartva a veretlen bajnoki miatt.
Sociedad,Levante, Depor, Villarreal ellen pedig egy tartalékos csapatnak is jónak kell lennie legalább egy X-re.
Mi is ezt szeretnénk, de nem fogják. Annyira félnek már a RM kialakított misztikumától, hogy béna kisgyerekekké válnak ellenük, miközben a Fehérek magabiztos teljesítménnyel szétkapják őket, ezért is szeretnénk őket az elődöntőben, mert ha nem velünk találkoznak akkor fix hogy döntősök, és akkor inkább 2 meccsen dőljön el közöttünk mint egy döntőn.mess2009 írta: amit én gondolok: a Clássicók akár hány is lesz még a Realnak állnak, valahogy most jobb formában vannak erősebbnek hatnak.én tehát másokkal ellentétben nem kívánom őket a negyedben, hanem azt hogy esetleg verje ki valaki más.
a hátralévő meccsek nyerhetőek, de bármelyiket el is lehet veszíteni, ha Valverde túlpörgeti a rotációt.
Úgy igazán nehezebb bajnoki meccsünk egyedül az idegenbeli Celta, és az otthoni Klasszikus lesz.noname írta:Kicsit vegyes érzelmeim vannak ezzel a vertelen sorozattal kapcsolatban. Az utolsó meccseken nagy szüksége lesz a csapatnak a pihenésre, így valszeg megszakad a sorozat és kikapunk annak érdekében h meglegyen a kupa és esetlegesen a BL. Ebben az a furcsa h ilyenkor felmerül bennem egy kérdés, hogy melyik nagyobb siker? Veretenül bajnokságot nyerni vagy BL-t nyerni. Tudom h az egyikért nem jár kupa a másikért igen, de nálam a kettő közel egy szint. Még mindig lehet hallani néha az Arsenal veretlen csapatáról, akik hiába nem nyertek sok mindent, mégs korszakos csapatként vannak számon tartva a veretlen bajnoki miatt.