Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, de ez szvsz nagyon gyenge kifogás. 10 év telt el a mi sorfalunk óta, olyan nagyon sokat azért nem változott a világ azóta. CR is pl aktív játékos volt már akkor, nála nagyobb egójú játékost pedig azóta sem nagyon dobott ki a piac. Szerintem itt inkább annyi lehet a történet, hogy a király gyöngyszeme nem alázkodhat meg a katalán fővárosban. Főleg a közelmúlt eseményeit is figyelembe véve.zola8787 írta: Mert megalázó az ellenfélnek, hiszen a mai világban sokkal nagyobb a játékosok egója, sokkal többet képzelnek magukról, mint régebben. Ennyi és kész, nem kell ezt túlmagyarázni.
Igen a barcások is és igen, vannak kivételek.
Mert megalázó az ellenfélnek, hiszen a mai világban sokkal nagyobb a játékosok egója, sokkal többet képzelnek magukról, mint régebben. Ennyi és kész, nem kell ezt túlmagyarázni.herlius írta:
Én ezek szerint lemaradtam az összes magyarázatról. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen ésszerű kibúvót lehetne találni erre, főleg a mi 2008-as sorfalunkat is figyelembe véve. Gondolom ez a már sokkal inkább politika, mintsem sport.
Én ezek szerint lemaradtam az összes magyarázatról. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen ésszerű kibúvót lehetne találni erre, főleg a mi 2008-as sorfalunkat is figyelembe véve. Gondolom ez a már sokkal inkább politika, mintsem sport.Nero. írta:Többször ellett magyarázva hogy miert nem lesz sorfal, aki akarta megértette aki nem az nem.
Az hogy ez mekkora presztizs kérdés arról mindent elmond az amugy általában nyugodt Zidane ideges reakciója.
Nyomjuk egy BL dontot, es ha ott nyerunk az tobbet er 10 sorfalnál.
A szuperkupát.ultrasur írta:MessiNeymarSuarez írta:Miért lenne 2 klasszikus Augusztusban?
Ha arra gondoltál: A szuperkupát a Király kupa és a spanyol bajnok játssza, ha a 2 azonos akkor a Király kupa döntős csapata játssza a Szuperkupát.(régebben ilyenkor automatikusan odaadták a Szuperkupát)Kár, akkor viszont nyerje a kupát Sevilla!
![]()
Mindenki tudja az okát, senki se idióta.Nero. írta:Többször ellett magyarázva hogy miert nem lesz sorfal, aki akarta megértette aki nem az nem.
MessiNeymarSuarez írta:Miért lenne 2 klasszikus Augusztusban?
Ha arra gondoltál: A szuperkupát a Király kupa és a spanyol bajnok játssza, ha a 2 azonos akkor a Király kupa döntős csapata játssza a Szuperkupát.(régebben ilyenkor automatikusan odaadták a Szuperkupát)
A City-t nyugodtan lehúzhatod a palettádrólP.U.Y.O.L. írta:Amennyiben összejön az álom 4-es, szerintem csak nüanszok fognak dönteni. Nem lesz könnyebb vagy nehezebb ellenfél. Úgy gondolom, hogy jelenleg a Madrid a legmagabiztosabb, mi vagyunk a legkiegyensúlyozottabbak, a City játsza a legtettszetősebb focit, a Bayern pedig mindenben jó, de semmiben se a legjobb.
hm ez szebb voltbrazilfan írta:Amit Ronaldo tud, azt északi szomszédainknál akármelyik kölyök megcsinálja.
https://www.youtube.com/watch?v=iz9szDYpeQo" target="_blank
A biciklicsele sokkal jobb, mint a mesteré.
Egyértelmű, nem is vitattam ezt. Csak arra utaltam, h ettől nem fog jobban hajtani Messi. Engem nem zavar a Ronci hype, sőt, már harmadszor írom le, h parádés gól volt, hacsak hasonlót rúgtam volna életemben egyszer is (és rúgtam néhányat), cserét kértem volna, meccs után pedig bejelentem a visszavonulást, miszerint a csúcson kell abbahagyni.Nero. írta:De azért amikor az esti sétája mellé rúg egy szólógólt, egy felsőkapufás szabadrúgásgólt, meg kioszt egy 30 méteres lézer pontos gólpasszt akkor a vilagon mindenkire rájön a közléskényszer és elmondjuk/leírjuk 70453jára is hogy Messi a valaha volt legjobb. Ami egyébként igaz is.recrea írta:Sztem meg Messi ma pont ugyanúgy 4,5 km-ert fog futni meg 10-et sprintelni, ahogy az eddigi összes meccsen, és még ollózgatni sem fog elkezdeni,
Ő is megkapja ezt a hyepot, nem csak a portugál.
De azért amikor az esti sétája mellé rúg egy szólógólt, egy felsőkapufás szabadrúgásgólt, meg kioszt egy 30 méteres lézer pontos gólpasszt akkor a vilagon mindenkire rájön a közléskényszer és elmondjuk/leírjuk 70453jára is hogy Messi a valaha volt legjobb. Ami egyébként igaz is.recrea írta:Sztem meg Messi ma pont ugyanúgy 4,5 km-ert fog futni meg 10-et sprintelni, ahogy az eddigi összes meccsen, és még ollózgatni sem fog elkezdeni,
Gondolom azért, mert nem tudják megfizetni.Petr írta:Nem is értem, miért nem ő játszik helyette.brazilfan írta:Amit Ronaldo tud, azt északi szomszédainknál akármelyik kölyök megcsinálja.
Önmagához képest mind a négy csapat eléggé a csúcson van, nem semmi elődöntők lesznek, ha mindenki bejut közülük.P.U.Y.O.L. írta:Amennyiben összejön az álom 4-es, szerintem csak nüanszok fognak dönteni. Nem lesz könnyebb vagy nehezebb ellenfél. Úgy gondolom, hogy jelenleg a Madrid a legmagabiztosabb, mi vagyunk a legkiegyensúlyozottabbak, a City játsza a legtettszetősebb focit, a Bayern pedig mindenben jó, de semmiben se a legjobb.
Nem is értem, miért nem ő játszik helyette.brazilfan írta:Amit Ronaldo tud, azt északi szomszédainknál akármelyik kölyök megcsinálja.