Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hello Rumig!Rumig írta:El kell keserítselek, mind a négy páros kint van. Hetthéssy Münchenből, Világi Lipcséből közvetített. Hajdú B. meg azért közvetítette az olasz meccset, mert az Kaiserslauternben volt, és előtte ő Stuttgartban volt (angol-meccs), amely két helyszín ugyebár a legközelebb van egymáshoz a nyolcaddöntő helyszínei közül.ozsimiki írta: Hy
Szerintem nem kell aggódj/aggódnunk,mivel már tegnapelőtti meccseket is Hajdú B. és Léderer közvetítette(Léderer miatt aggódhatunk persze) mivel szerintem csak ők vannak kint a helyszínen
![]()
Remélem igazam van,mert Alvilági+Verebesből ennyi is bőven elég volt!
Én is úgy tudom hogy őt állították ki a Premiershiop-ben a legtöbbet.Attól függetlenül, hogy már eligazolt az Arsenaltol.noname írta:Most sem csalódtam a kommentátorban:
Vieira a Premiership legbüntetettebb játékosa.-kicsit le van maradva.
aki a "betis sevillából" a sevillát veszi ki, annak semmi köze a spanyol focihoz...barcafan írta:sztem vmi olyasmi lehet, h dojcse papirokat kapnak, ilyen alap dolgokkal... és asszem németek azok a sevillát is hozzá csapják
a juvét pl juventus turinnak bökik
a múltkor a világi volt, de nem számít...barcafan írta:sztem vmi olyasmi lehet, h dojcse papirokat kapnak, ilyen alap dolgokkal... és asszem németek azok a sevillát is hozzá csapjákCharlie írta:Sevilla Betis...Határeset.
Múltkor is ezt mondta, aztán javította magát jóval később hogy a sevillai Betis játékosa.
C.
a juvét pl juventus turinnak bökik