Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2018.06.11. 20:35:23

PCsabi írta:
Amúgy csináltam fantasy ligát (ha beszélni akartok róla, akkor azt majd a fantasy topikban):
KATT
Jelszó: O2BKW5PX
Csatlakoztam. :D

Dombi97
Ezt raktam össze. Jöhetnének még páran. :D
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/ ... antas_.png" target="_blank
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
neobarca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2775
Csatlakozott: 2009.09.05. 15:16:59
Tartózkodási hely: Zuglowe

2018.04.21. 12:47:40

Először is grat a győztesnek. Sajnálom, hogy 4. lettem, nem sok választott el a bronztól. Viszont ennyi ségülésem még egy szezonban nem volt.

Én is pártolom pl a 2db keeper megtartást és az alsóházi PO-t is. Új tegokat meg úgy keressünk, hogy tényleg lelkiismeretesen csinálják.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.04.17. 16:59:07

kamaj írta:Mit szólnátok ahhoz, ha mindenkit köteleznénk (kivéve persze az újoncokat az első évükben), hogy kötelező legyen egy keepert kicserélnie az egyik évről a másikra. Mondjuk ha ez nem történne meg akkor a következő évben az egyik keeper játékosától meg kellene szabadulnia, jobban mondva csak 2 keepere lehetne. Esetleg ezen, vagy valami hasonlón is el lehet gondolkodni, hogy egy kicsit megmozduljon a keeper állomány.
Ez nekem is tetszik. Nem lenne tul nagy valtoztatas, jutalmazna a jol draftolokat de lehetoseget is terem a top2 keeper upgrade-re.
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2018.04.14. 14:32:46

kamaj írta:Mit szólnátok ahhoz, ha mindenkit köteleznénk (kivéve persze az újoncokat az első évükben), hogy kötelező legyen egy keepert kicserélnie az egyik évről a másikra. Mondjuk ha ez nem történne meg akkor a következő évben az egyik keeper játékosától meg kellene szabadulnia, jobban mondva csak 2 keepere lehetne. Esetleg ezen, vagy valami hasonlón is el lehet gondolkodni, hogy egy kicsit megmozduljon a keeper állomány.
Nekem tetszik az ötlet. :)
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
kamaj
Capitá del Barça
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: 2005.02.02. 19:57:22
Tartózkodási hely: Debrecen

2018.04.09. 19:16:07

Mit szólnátok ahhoz, ha mindenkit köteleznénk (kivéve persze az újoncokat az első évükben), hogy kötelező legyen egy keepert kicserélnie az egyik évről a másikra. Mondjuk ha ez nem történne meg akkor a következő évben az egyik keeper játékosától meg kellene szabadulnia, jobban mondva csak 2 keepere lehetne. Esetleg ezen, vagy valami hasonlón is el lehet gondolkodni, hogy egy kicsit megmozduljon a keeper állomány.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5718
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2018.04.07. 11:13:03

balinteer írta:Pluszban még két ötletet dobnék be: 48 órán belül legyen kötelező mindenkinek reagálnia egy cserére, akár úgy, hogy simán kinyomja az ajánlatot. Ha ez nem teljesül, akkor minden elmulasztott válasznál 1 körrel lépjen hátra a következő évi 5. pickje. Ha másodszor sem, akkor a negyedik és így tovább az elsőig.

Ezen felül ugyanezt a szankciót alkalmaznám ha valaki nem állít csapatot az említett időintervallumban. Így mindenkinek aktívan részt kell venni a liga életében, nem lehetne hetekre elfelejteni a csapatot.
Ezt nagyon nem pártolom. :D Magamat alapvetően az aktívabb tagok közé sorolom, a tavalyi 3. és idei 2. helyezéssel talán még a sikeresebbek közé is, de a hátrahagyott szezonban is sokszor megégtem volna egy ilyen szabály miatt. Szeretem a fantasy sportot, de ha rangsorolni kellene a fontosságát az életemben, akkor nagyon hátul lenne, s gyakran elő is fordul velem, hogy x napig csak arra futja az időmből, hogy beállítsam a csapatot és megnézzem, hogy nem sérült-e le valaki.

A trade-ek azt hiszem 7 nap után maguktól is lejárnak, azt pedig lássuk be azért, hogy nincs annyi cserére szükség, mint ami miatt feltétlenül 2 napon belül kellene bárkinek is választ kapnia egy ajánlatra. 5-6 hónap a teljes szezon, senkinek nem múlik szerintem az élete vagy csapatának sikere azon, hogy 2 vagy 4 napon belül kap-e választ adott esetben. :) Csapatállításra már egyet tudok érteni, hogy legyen valami szankció az inaktivitásért, de ne 2 nap legyen azért. Ha valaki 1 vagy 2 hétig rá se néz a csapatára, akkor jogos lehet a szankció, de itt is azt gondolom, hogy 48 órára bárkinek az életében történhet olyan, hogy magasról tesz a fantasy kosárra. :)

darkmark írta:1. ami nekem a legfurcsább, hogy két C posztot játszattok, mikor ez a poszt már kezd kihalni a ligában, szerintem két SF posztnak több értelme lenne. Plusz a rebek is egyben vannak számolva, nem külön off és def, ami ugye a Centerek egyik legfőbb statja is azt erősíti bennem, hogy talán az SF posztból kettő jobb lenne, mint a C-ből.
A yahoo-s alapbeállítás a két C, szerintem ezért maradt így. Egyébként szerintem ez rendben is van, guardoknál és forwardoknál van külön G és F pozíció, tehát kvázi ott is meg van duplázva (másfélszerezve) a pozíciók száma, ezért centereknél is szerintem jogos, hogy 2 opció van. Ha csak 1 lenne, azt személy szerint kevésnek tartanám.

A statokat már érdemesebb lehet átgondolni, ott tényleg semmilyen általános konvencióhoz nem ragaszkodtunk eddig, egyszerűen az alap 9 beállítás mellé még 3 points kategória van bent évek óta. Bob időnként szokott is ez ellen érvelni (szerintem jogosan), de az is igaz, hogy ez meg egy lehetőség azoknak, akik megpróbálnak átlátni a yahoo-s default rankingen. Nekem megfelel, ahogy most van, de nem lenne elrugaszkodott újragondolni.
darkmark írta:4. Talán, ha kevesebb játékos lenne a csapatokban, vagy több stat játszana, akkor lehetne erősíteni a csapatokat. Kevesebb játékos esetén egy esetleges sérülésnél még lazán fel lehet szedni a piacról értelmes játékosokat, semmiből jövő egyszezonos csodákat. Ha megmarad ilyen sok játékos, de több stat játszik előfordulhat, hogy 1-1 tripla, vagy stl specialistát is érdemes betenni a csapatba, mert lehet, hogy béna, de legalább 1 statban hozza a győzelmet.
Ilyeneket most is lehet találni a piacon, csak nem annyira triviális, mintha nagyobb poolból lehetne választani. :) Sőt megkockáztatom, hogy a tripla specialisták az egyik legjobb fegyver a jelenlegi beállításaink mellett.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
balinteer
Capitá del Barça
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2010.10.12. 16:54:54
Tartózkodási hely: Szombathely

2018.04.06. 20:35:22

Slither ötlete tetszik, remélem a 19/20-as szezontól bevezetjük, idén még nem támogatnám, mert nem ebben a rendszerben indult el a mögöttünk hagyott szezon. Meg is ragadom az alkalmat, hogy gratuláljak Cumbeenak, szép győzelem volt, remekül dolgozott a drafton, teljesen megérdemelten nyert. Amúgy én mást nem igen találok problémának, keepereket lehetne esetleg újraosztani, de ezt szerintem senki sem támogatja igazán.


Pluszban még két ötletet dobnék be: 48 órán belül legyen kötelező mindenkinek reagálnia egy cserére, akár úgy, hogy simán kinyomja az ajánlatot. Ha ez nem teljesül, akkor minden elmulasztott válasznál 1 körrel lépjen hátra a következő évi 5. pickje. Ha másodszor sem, akkor a negyedik és így tovább az elsőig.

Ezen felül ugyanezt a szankciót alkalmaznám ha valaki nem állít csapatot az említett időintervallumban. Így mindenkinek aktívan részt kell venni a liga életében, nem lehetne hetekre elfelejteni a csapatot.
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
Avatar
JimmyJump
Jugador del Barça
Hozzászólások: 190
Csatlakozott: 2016.12.08. 11:59:14

2018.04.06. 14:47:18

Slither írta:de megvarom meg am ig ezt megerositi itt.
Megtörtént.
darkmark
Barça C
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2014.06.19. 23:57:23

2018.04.06. 12:56:17

Sziasztok!

Én jelentkeztem elárvult csapatért Slithernél, szóval lehet, hogy ellenfelek leszünk jövőre :) Megadta a bajnokság linkjét, hogy kis infóhoz jussak. Gondoltam megírom én is az észrevételeim, Itt most fontos megjegyeznem, hogy az első keeper ligám lesztek, ha minden jól megy, szóval tapasztalatom nincs ezért tudom, hogy hol a helyem :)

1. ami nekem a legfurcsább, hogy két C posztot játszattok, mikor ez a poszt már kezd kihalni a ligában, szerintem két SF posztnak több értelme lenne. Plusz a rebek is egyben vannak számolva, nem külön off és def, ami ugye a Centerek egyik legfőbb statja is azt erősíti bennem, hogy talán az SF posztból kettő jobb lenne, mint a C-ből.

2. az alsóházi PO reformoknál az, hogy annak a nyertese kapja, vagy nagyobb esélye legyen az 1/1-re, szerintem nem biztos hogy jó. Könnyen el tudom képzelni, hogy ilyen esetben az alsóházi PO nyertese ugyan közelebb kerülhet jövőre a végső győzelemhez, viszont a többiek csak lejjebb és lejjebb csúsznak, már már kilátástalan helyzetbe kerülnek. Tény, hogy a tankolást megszüntetné.

3.Bob javaslata, hogy ne snake draft legyen szerintem egy próbát mindenképp megérne, azzal évről évre változhatnának az erőviszonyok. Bár maradna a tankolás, de 1 év tank után egy jó drafttal már élmezőnybe kerülhet az ember. Azt meg nehezen hiszem el, hogy a tankot ki lehet írtani, az NBA-ből sem lehet, max az alsóházi PO-s változtatásokkal, de ott szerintem vannak buktatók.

4. Talán, ha kevesebb játékos lenne a csapatokban, vagy több stat játszana, akkor lehetne erősíteni a csapatokat. Kevesebb játékos esetén egy esetleges sérülésnél még lazán fel lehet szedni a piacról értelmes játékosokat, semmiből jövő egyszezonos csodákat. Ha megmarad ilyen sok játékos, de több stat játszik előfordulhat, hogy 1-1 tripla, vagy stl specialistát is érdemes betenni a csapatba, mert lehet, hogy béna, de legalább 1 statban hozza a győzelmet.

köszi a figyelmet :)
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.04.06. 00:17:23

Bob_Marley írta:Nem rossz ötlet, lehet benne ráció.
Talán annyiból mégis nagyon nehéz, hogy vegyük az idei évet, Slither végig a PO közelében volt, lecsúszott róla és egyértelműen a legerősebb csapat volt. Most aki alul van és építkezik az ellen simán nyer. Átgázolt az alsó Po-on.
Pont ez lenne a lényege, ezzel azokat jutalmaznánk akik végig próbáltak bejutni a PO-ra, nem pedig a tankolókat. Így azok is rendesen fognak játszani akik nem érzik esélyesnek magukat. Nem kell hogy az alsóházi eredmény legyen a draft sorrend, hanem csak a lottery esélyeket határozná meg, így kombinálva lenne a régi és új is.
Bob_Marley írta: Talán az lehetne megoldás, hogy egymást követő (pl 3 év alatt) kötelezően el kell érni a PO-ot, ha nem sikerül akkor új tulaj jön.
Aki több éven keresztül nem jut be POba annak amúgy is hamar elmegy a kedve és magától átadja majd, nem kell ez szabályba vésni ahhoz. :D
Bob_Marley írta: Draftra én leginkább reformnak azt mondanám, hogy ne kígyó legyen hanem fix és akkor a fent említett lehetőség is teljesen reális lehet. Talán nincs akkora hordereje jelenleg a draftnak emiatt.
Fix sorrend esetén semmiképpen sem maradhat a jelenlegi lottery, mert akkor még inkább csak tankolnának az emberek.
Bob_Marley írta: Keeper és csere ügyben pedig továbbra is talán a megoldás, hogy körhöz kötött keperek lennének. Minden évben az előző mínusz egy kör.
Értelemszerűen a fix jelenlegi hármat is be kéne sorolni hogy 1-2-3 ki lenne és következő évben vagy az egyiket elvesztené az illető, vagy ugye pl kénytelen lenne szerezni további első kört vagy másodikat vagy ami szükséges hogy megtartsa.
Így biztosan pörgetni kellene az agyakat, mert draft körök kellenének, illetve elérhetőbbek lennének a játékosok.
Valamint aki hátul draftolt ugyanúgy aranyat érhetne mert sok éven keresztül lehetne tartani.
Ötlet, más is agyaljon rajta.
3 fix keeper esetén nem látom pontosan ez hogy működne, ez inkább a dynasty ligákban szokás ahol akárhány játékost megtarthat az ember.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2018.04.04. 16:02:56

Nem rossz ötlet, lehet benne ráció.
Talán annyiból mégis nagyon nehéz, hogy vegyük az idei évet, Slither végig a PO közelében volt, lecsúszott róla és egyértelműen a legerősebb csapat volt. Most aki alul van és építkezik az ellen simán nyer. Átgázolt az alsó Po-on.
Talán az lehetne megoldás, hogy egymást követő (pl 3 év alatt) kötelezően el kell érni a PO-ot, ha nem sikerül akkor új tulaj jön.

Draftra én leginkább reformnak azt mondanám, hogy ne kígyó legyen hanem fix és akkor a fent említett lehetőség is teljesen reális lehet. Talán nincs akkora hordereje jelenleg a draftnak emiatt.

Keeper és csere ügyben pedig továbbra is talán a megoldás, hogy körhöz kötött keperek lennének. Minden évben az előző mínusz egy kör.
Értelemszerűen a fix jelenlegi hármat is be kéne sorolni hogy 1-2-3 ki lenne és következő évben vagy az egyiket elvesztené az illető, vagy ugye pl kénytelen lenne szerezni további első kört vagy másodikat vagy ami szükséges hogy megtartsa.
Így biztosan pörgetni kellene az agyakat, mert draft körök kellenének, illetve elérhetőbbek lennének a játékosok.
Valamint aki hátul draftolt ugyanúgy aranyat érhetne mert sok éven keresztül lehetne tartani.
Ötlet, más is agyaljon rajta.
Kép
Kép
Kép
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5718
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2018.04.02. 22:23:54

Grat Cumbee! Semmi jinx nem volt az előző írásomban, egyszerűen így volt reális. :) Jöhetnék azzal, hogy Counsins-zal más lehetett volna a történet, de odaát is ült Curry és Embiid, úgyhogy ebből a szezonból szerintem kihoztam a maximumot!

@Slither: én támogatom a lottery megreformálását. Az idei szezonra valóban igaz szerintem, hogy némi aktivitással könnyen lehetett hátul több helyet is javítani a végső helyezésen. Annyi hogy mivel idén ez nem volt tisztázva, a következő szezon lotteryjét még az eddigi szabályok szerint kellene lebonyolítani szerintem, és úgy nekivágni az új idénynek, hogy akkor mostmár 7-12 között is számítanak a helyezések, és tessék küzdeni értük.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.04.02. 12:21:32

Grat Cumbeenak, iden nem volt kerdes hogy o nyer. :D

Meslija irt hogy nem fog tudni foglalkozni a csapataval, szoval 1 csapat biztosan kiado jovore.
JimmyJump is ugy tunik hogy fel akarja adni, de megvarom meg am ig ezt megerositi itt.

Jovore vmit mindenkeppen kezdeni kene az alsohazzal hogy aktivitasra kenyszeritse a gyengebb csapatokat. A keeperszabalyokon is lehetne modositani egy picit ami jobban osztonozne a jatekosok mozgasat. Jo lenne ha mindenki bedobna otleteket ehhez vagy legalabb vmilyen konstruktiv megjegyzes tenne a javaslatokra.

Kezdetnek ujra bedobnam hogy az lottery draft sorrend az alsohazi PO eredemenye alapjan legyen es ne a ki tud jobban tankolni verseny gyozteset jutalmazza. Ezzel lenne miert jatszania a gyengebb csapatoknak is. A mostani rendszer amugy is felig a szerencsen mulik, nem a legrosszabb csapat jar a legrosszabbul minden esetben.
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19486
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2018.04.02. 09:25:22

Gratulálok Cumbeebak, nem volt kérdés. Remekül draftolt és ha jól rémlik veretlenül nyert, ami hatalmas fegyvertény. Még egyszer gratulálok, jövőre találkozunk.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2018.03.29. 06:13:11

MichaaBee írta:2 nap alatt ki is derült, hogy mennyi keresnivalóm van Cumbee ellen a döntőben. :D Egyébként meglepően könnyen sikerült túlélnem a PO előző két körét, valahogy god mode-ba kapcsolt a csapatban mindenki, visszatért Love is, aztán erre a hétre Love kiesett agyrázkódással és McCollum elkezdett 3/19-es meccseket hozni. :D Persze nem ezen megy el, Cumbee sokkal erősebb, ez már inkább csak örömjáték. Viszont a tavalyi harmadik hely után jó tendencia a második hely, hátha jövőre sikerül folytatni. 8)
Azért ez elég masszív jinx lett. :mrgreen: :mrgreen:
Az még oké, hogy KAT franchise rekordott dobott és C.J. is állatkodott, ha már így leszóltad, de Embiidtől azért majd kérj bocsánatot. :D
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5718
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2018.03.28. 22:10:25

2 nap alatt ki is derült, hogy mennyi keresnivalóm van Cumbee ellen a döntőben. :D Egyébként meglepően könnyen sikerült túlélnem a PO előző két körét, valahogy god mode-ba kapcsolt a csapatban mindenki, visszatért Love is, aztán erre a hétre Love kiesett agyrázkódással és McCollum elkezdett 3/19-es meccseket hozni. :D Persze nem ezen megy el, Cumbee sokkal erősebb, ez már inkább csak örömjáték. Viszont a tavalyi harmadik hely után jó tendencia a második hely, hátha jövőre sikerül folytatni. 8)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
neobarca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2775
Csatlakozott: 2009.09.05. 15:16:59
Tartózkodási hely: Zuglowe

2018.03.16. 02:02:20

Kivéve ha lesérül valaki közben vagy felszednél új játékost mert akkor ugrott a heti beállítás...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Avatar
Cumbee
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1451
Csatlakozott: 2009.08.16. 17:11:11

2018.03.15. 22:41:11

Slither írta:
neobarca írta:Nem hiszem el, hogy pont a PO-ban nem állítok 2x is csapatot. Illetve állítok de Thaiföldön kicsit nehéz a 6óra különbsèggel és a ritka wi-fi lehetőséggel. Nagy csoda kell, hogy így is elkapjam Game-et... :(
A mobilos alkalmazason automatikusan be lehet allitani a csapatot 1 hetre elore 1 kattintassal. :wink:
Gépen is csak végigkattintod mind a 7 napot és mindenhol rányomsz a Start Active Players gombra, szóval nem egy nagy ördöngösség.
Egyedül azon a napon kell egynél többet kattintani, ahol több játékos játszik, mint amennyi az aktív keretbe belefér. Ott eddig nálam nem sikerült mindig eltalálnia a nekem tetsző LU-ot.
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.03.15. 17:32:12

neobarca írta:Nem hiszem el, hogy pont a PO-ban nem állítok 2x is csapatot. Illetve állítok de Thaiföldön kicsit nehéz a 6óra különbsèggel és a ritka wi-fi lehetőséggel. Nagy csoda kell, hogy így is elkapjam Game-et... :(
A mobilos alkalmazason automatikusan be lehet allitani a csapatot 1 hetre elore 1 kattintassal. :wink:
Avatar
neobarca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2775
Csatlakozott: 2009.09.05. 15:16:59
Tartózkodási hely: Zuglowe

2018.03.15. 17:07:08

Nem hiszem el, hogy pont a PO-ban nem állítok 2x is csapatot. Illetve állítok de Thaiföldön kicsit nehéz a 6óra különbsèggel és a ritka wi-fi lehetőséggel. Nagy csoda kell, hogy így is elkapjam Game-et... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.03.08. 16:11:00

meslija csapata szinte biztos hogy kiado lesz, nagyon inaktiv es evek ota csak "tankol". Ha nem ir semmit ide a szezon vege elott akkor first-come-first-served alapon az elso jelenkezo kapja meg a csapatat. Illetve akik nem akarnak/tudnak idot szakitani a keeper ligara azok is irjanak hogy idoben valtani tudjunk.
Faxe
Barça B
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2017.08.13. 19:51:39

2018.03.08. 15:14:39

én is szivesen részt vennék a játékban ha van rá lehetőség
Avatar
JimmyJump
Jugador del Barça
Hozzászólások: 190
Csatlakozott: 2016.12.08. 11:59:14

2018.03.08. 15:09:46

Én szívesen átadom. Tavaly is, idén is próbálkoztam komoly keepert szerezni, gyakorlatilag 100%-ban a másik fél szabhatta a feltételeket, nem sikerült, így én sajnos kevés motivációt találok a ligában.
darkmark
Barça C
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2014.06.19. 23:57:23

2018.03.08. 14:37:56

én továbbra is szívesen jelentkezem, bármelyik inaktív csapatért, ha van ilyen :)
Avatar
Slither
Almighty Admin
Hozzászólások: 7203
Csatlakozott: 2006.11.25. 23:02:44
Tartózkodási hely: A világ közepe
Kapcsolat:

2018.03.03. 15:53:31

Én próbáltam agyalni cserelehetőségeken, de egyerűen nincs semmi reális üzlet. A tankoló játékosok csak picket akarnak és abból is sokat. Elől meg kb. csak Cumbeenak vannak jó játékosai akik elérhetőek, de ő is túl sokat kér értük. Idén be se jutok a PO-ra, szóval oda felesleges erősítenem. Keepert is nehéz szerezni mert az elérhetők közül egyikben sem bízok annyira mint amennyit kérnek érte. Az a baj hogy tiszta játékos-játékosért történő csere már nem nagyon lehetséges ebben a ligában...

Amúgy nekem rémlik vmi szabály a tankolás ellen (csapat nem beállítás ellen konkrétan). de ha nincs is ilyen, akkor be kéne vezetni.
Válasz küldése