A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Esélytelen, pont nekünk kedveznének főleg ilyen időkben? Ha Sevilla tovább ment volna akkor lett volna rá esély, de így hogy ez csak a Barcának fontos így hamarabb válik ki Katalónia minthogy ezt megengedjék.BarcafanTomee írta:off:
Hogy kerül ide a kupa topikba a madridi derbi?
on:
Szerintetek lesz esély elhalasztani a döntőt?
Most már azért 90 százalék, hogy ott leszünk az elődöntőben. Nem lenne fer, hogy előtte meg döntőzünk. Míg pl a Madrid egy teljes hetet pihen.
Alapból nem tudom, hogy lehetséges-e a halasztás a jegyek és a szálloda foglalások miatt. Sok szurkoló gondolom már betervezte/kifizette az egész utat stb.
Akkor döntetlen.Cestus írta:És ha nem?brazilfan írta:Szerintem a madridiak fognak győzni.
És ha nem?brazilfan írta:Szerintem a madridiak fognak győzni.
zeli39 írta:.Messi87 írta:Sziasztok!
Mikortól lehet a hivatalos oldalon a Spanyol Kupadöntőre jegyet vásárolni?
Köszönöm válaszotokat és segítségeteket előre is!
Szerintem nem lehet online oldalon az FC Barcelona oldalán jegyet venni esetleg a helyszíni pénztárnál Barcelonában egy barátom ma jött haza azt mondta volt jegy a kupa döntőre 295 euró a stadionnak a pénztárba
A hírek szerint hétfőn ülnek össze a felek megvitatni.Barca_10 írta:Melyik pályán lesz a donto? Jegyek mikortól elérhetőek?
elvileg az atletinél lenne, de nekik másnap hazai bajnoki és nem akarnak két nap két meccset.Barca_10 írta:Melyik pályán lesz a donto? Jegyek mikortól elérhetőek?

Április 21.Kluivert55 írta:Van már időpontja a kupadöntőnek?

S.Agüero írta:https://www.whoscored.com/Matches/12671 ... -Barcelona" target="_blankha már statisztika: légyszíves írd meg hol találhatók ilyesmik meccsek után? pl. a játékosok osztályozása?
https://www.whoscored.com/Matches/12671 ... -Barcelona" target="_blankha már statisztika: légyszíves írd meg hol találhatók ilyesmik meccsek után? pl. a játékosok osztályozása?
mindig szokták tologatni, igazítani az esetleges BL meccsekhez a döntő időpontját, szóval annyira ne aggódjál, biztos h találnak egy mindenki számára jó időpontot.MessiNeymarSuarez írta:Nem is értem hogy miért kellett így előrehozni

Nem is értem hogy miért kellett így előrehozni, főleg hogy köztudott hogy 1-2 csapat érdekelt a BL-ben is.BarcafanTomee írta:Kicsit utána néztem, hogy milyen meccsek között jön majd az április 21.-i kupa-döntő.
Szombatra esik a finálé, szóval a 34. fordulós Villareal elleni hazai bajnoki meccsünk halasztásra kerül. Adott esetben ez mentheti meg a Madridot a sorfaltól. A döntő hetén lesz hétközi bajnoki forduló is, amikor a mumus Celtához látogatunk a Balaidosba. A döntő után pedig rögtön kedd-szerdára vannak kiírva a BL-elődöntők első meccsei. Persze, odáig el is kéne jutni még.
A helyszín még nincs megadva, pedig én úgy emlékeztem, hogy a szezon elején már bejelentették, hogy a Wandában lesz. Szerintem tökéletes lenne, vatta új gyönyörű stadion. A tegnap történtek után nagyon remélem, hogy nem a Mestallába teszik.
szerk:
Közben olvasom a Sporton, hogy ha eljutnánk a BL elődöntőig, akkor kérvényezné a Klub a döntő dátumának megváltoztatását.

Engedd meg hogy ellentmondjak neked, habár egy kicsit te is ellentmondtál magadnak.Yokozuna írta:... a kapus sem tűnt tartaléknak... Harmat gyenge a cseresorunk...
én a benyomásaimra támaszkodom. nekem az tűnik fel gyakran, hogy Busquets a gyors és kombinált támadásoknál, ha nem tud (tudott) pozíciót fogni, rendre az események után fut. az hogy tegnap Rakitic nem szerelt? erre bizton jöhet a klasszikus:" aki írta más meccset nézett"!S.Agüero írta:,
Miért, Rakitic nem lassú?
Második félidőben tényleg jól nyomta a horvát, fekszik neki ez a játék.
Csak úgy viccből megnéztem, hogy miért hozott óriásit Busi mellett, mert úgy írtad, mintha az ő hibáit javítaná ki: 0 szerelés (4), 3 labdaszerzés (3), zárójelben Busi statja.