Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez csak nekem ertelmezhetetlen? Mi ebben a fun fact hogy azota eligazolt?MessiNeymarSuarez írta:FUN FACT:
A legutóbbi As Roma elleni "párharc" során egy bizonyos Salah nevű úriember épp az AS Romában játszott, most meg már egy City ellen varázsol.
FUN FACT:MessiNeymarSuarez írta:FUN FACT:
A legutóbbi As Roma elleni "párharc" során egy bizonyos Salah nevű úriember épp az AS Romában játszott, most meg már egy City ellen varázsol.
Magunkat kapnám legszívesebben, Valverde még azt is megnyerné valahogy.recrea írta:Én nem tudom, ezt a Poolt se szívesen kapnám, fejben meg lábon is rohadt gyorsak, olyat nem lehet, h nekünk senkit sem sorsolnak?
Lehet, ha jövő héten Coutinho beáll és kitiltanak a fenébe minketrecrea írta:Én nem tudom, ezt a Poolt se szívesen kapnám, olyat nem lehet, h nekünk senkit sem sorsolnak?
Mandzukic gólja szebb is volt, ráadásul egy BL döntőben. Neki kell kapnia majd.La Duodecima írta:Ennek nemhogy örülnél. A bajnokság így lazán a tietek lett/lesz, miközben tudtok pihentetni a bl-re is.Nyiri81 írta:Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
Azért ez elég szép gól volt és Ronaldonak jó a marketingje. Vmi nagyon extra gól kéne ahhoz, hogy ne ő kapja (pl mint amilyen Zlatan gólja volt az angolok ellen).ktm írta:Vajon a Puskas dijat merik masnak adni majd?:)
Ennek nemhogy örülnél. A bajnokság így lazán a tietek lett/lesz, miközben tudtok pihentetni a bl-re is.Nyiri81 írta:Igen. De mint korábban is említettem. Hány meccs a BL egy csapatnak? 16? Egy évben? Erre rágyúrni bőven szánalmas, közben a bajnokságban meg semmi. VILÁG LEGJOBB CSAPATA. Ja persze.knor írta:Nem akarok negatív lenni, de nem vagyok benne biztos
Azért ez elég szép gól volt és Ronaldonak jó a marketingje. Vmi nagyon extra gól kéne ahhoz, hogy ne ő kapja (pl mint amilyen Zlatan gólja volt az angolok ellen).ktm írta:Vajon a Puskas dijat merik masnak adni majd?:)
Valahogy én is így látom, Bayerntől pl félek, mint a tűztől, sztem a legjobban a Realban van benne a hiba lehetősége, meg néha-néha el is verjük őketvisca el barca írta:döntőt én sem akarnék ellenük, elődöntőt annál inkább (már ha továbbjutunk) mert sztem 2 meccsen üthetőek és jóval gyengébbek mint a bayern vagy a city.
Az fix hogy már az eredményt sem tudnám meg, szerintem egyszerre haláloznék el szívrohamban és agyvérzésben ishajnesz írta:Egy Classico BL döntő hatalmas futballesemény lenne, utóbbi évek legnagyobbika.
S kb befogná valamelyik szurkolói csoport száját egy jó darabig![]()
Viszont tény, hogy a gyengébb idegrendszerü szurkolótársak nem biztos, hogy megérnék a holnapot egy ilyen döntőnél![]()