Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mit ártottál nekik??Enrique írta: Hm.. Nekem megnéztem 6 van abból 3 "neméppenkedves"...
Hm.. Nekem megnéztem 6 van abból 3 "neméppenkedves"...redlions írta:Pü-t szoktam kapni, de általában választ. Ritkább a sima pü, de az is normális hangvételű.Enrique írta: 1ébként neked nem szoktak "érdekes" és "értelmes" emberek privát üziket küldeni?
Pü-t szoktam kapni, de általában választ. Ritkább a sima pü, de az is normális hangvételű.Enrique írta: 1ébként neked nem szoktak "érdekes" és "értelmes" emberek privát üziket küldeni?
Hihetetlen különben... Legalább mondanák meg nyíltan...rhynn írta:Bár nem engem kérdeztél, nekem sose volt ilyen, kivéve 1 közös barátunkat!Enrique írta:1ébként neked nem szoktak "érdekes" és "értelmes" emberek privát üziket küldeni?redlions írta: Vauuuuuuuuuuuu!
kedvenc témamegjelölése pedig: "Hazugember" volt
Bár nem engem kérdeztél, nekem sose volt ilyen, kivéve 1 közös barátunkat!Enrique írta:1ébként neked nem szoktak "érdekes" és "értelmes" emberek privát üziket küldeni?redlions írta:Vauuuuuuuuuuuu!Enrique írta: Mint az ébren örködő blökik!
1ébként neked nem szoktak "érdekes" és "értelmes" emberek privát üziket küldeni?redlions írta:Vauuuuuuuuuuuu!Enrique írta:Mint az ébren örködő blökik!redlions írta:Enrique! Remélem éber leszel a kövekező pár napban. Sajnos kevesebbet leszek neten, mert az alaplapomat és a procimat vizsgálják. Gond van a gépemmel.Most az öcsém gépén netezek...
Vauuuuuuuuuuuu!Enrique írta:Mint az ébren örködő blökik!redlions írta:Enrique! Remélem éber leszel a kövekező pár napban. Sajnos kevesebbet leszek neten, mert az alaplapomat és a procimat vizsgálják. Gond van a gépemmel.Most az öcsém gépén netezek...
Mint az ébren örködő blökik!redlions írta:Enrique! Remélem éber leszel a kövekező pár napban. Sajnos kevesebbet leszek neten, mert az alaplapomat és a procimat vizsgálják. Gond van a gépemmel.Most az öcsém gépén netezek...
Enrique írta: Ennyiből állt az 1. hozzászólás: ""
Ennyiből állt az 1. hozzászólás: "redlions írta:És kivel kezdte? Bekemmel??? Na ne!! Ez sport, nem modellverseny...Enrique írta:Vki csinált 1 "Ki a legjobb pasi a Barcában" topicot... Pfff...redlions írta: Valamiről nagyon lemaradtam...
És kivel kezdte? Bekemmel??? Na ne!! Ez sport, nem modellverseny...Enrique írta:Vki csinált 1 "Ki a legjobb pasi a Barcában" topicot... Pfff...redlions írta:Valamiről nagyon lemaradtam...Enrique írta:Jelentem: Töröltem a buznyák topicot.
Valamiről nagyon lemaradtam...Enrique írta:Jelentem: Töröltem a buznyák topicot.
Nem kellett nevet cserélned, hiszen ha megnézted, az Anti Rhynn nevedet átneveztem Figo 10-re ami a régi neved, s kiszedtem a tiltásból. tehát ha annak a kódját beírod, máris tudod használni. De ha ez is gond, emgváltoztatom a kódot, s e-mailbe elküldöm.Real Madrid írta:mostantól hivatalosan felkérem képviselőmnek redlions-t. ha esetleg holnap már nem tudok belépni akkor ő tudja h mit kell tenniredlions írta:Az western! Nem, csak hasonló...Boixos írta:mi volt itt??? vmi veszternfilm???
Nem!Boixos írta: Redlions, gondolom, nem ezt kérted karácsonyra.
Redlions, gondolom, nem ezt kérted karácsonyra.Real Madrid írta:mostantól hivatalosan felkérem képviselőmnek redlions-t. ha esetleg holnap már nem tudok belépni akkor ő tudja h mit kell tenniredlions írta:Az western! Nem, csak hasonló...Boixos írta:mi volt itt??? vmi veszternfilm???
Real Madrid írta:mostantól hivatalosan felkérem képviselőmnek redlions-t. ha esetleg holnap már nem tudok belépni akkor ő tudja h mit kell tenniredlions írta:Az western! Nem, csak hasonló...Boixos írta:mi volt itt??? vmi veszternfilm???
mostantól hivatalosan felkérem képviselőmnek redlions-t. ha esetleg holnap már nem tudok belépni akkor ő tudja h mit kell tenniredlions írta:Az western! Nem, csak hasonló...Boixos írta:mi volt itt??? vmi veszternfilm???