Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
SziasztokVakmacska írta:Németh Krisztián 1 (szép gólt lőtt)
Szalai Ádám 0 (de csak mert gólt lőtt)
Gulácsi Péter -7
Otigba Kenneth -10
Nikolics Nemanja -10 (pályán volt???)
Lovrencsics Gergő -7
Böde Dániel 0
Kleinheisler László 0 (csak adott egy gólpasszt)
Dzsudzsák Balázs -15 (nem sírt a meccs után)
Hangya Szilveszter -3
Elek Ákos -6
Pintér Ádám -5
Ugrai Roland -7
Pátkai Máté -7
Botka Endre -4
Fiola Attila -12 (gólpassz)
Bese Barnabás -8
Böde: a mester mondott pár szót, de nem nagyon figyeltem, nem nagyon értettem, nem jó az angolom. Közben vigyorog.
Leekens: Böde fiam, te most beállsz, és a nyakánál fogva lerántod a kapusukat, hátha a spori nem veszi észre.Vakmacska írta: Böde: a mester mondott pár szót, de nem nagyon figyeltem, nem nagyon értettem, nem jó az angolom. Közben vigyorog.
Jaj, mindig csak a politika. Inkább megyek és meghallgatom Leekens mester dicsérő szavait a magyar sportirányításról.Cestus írta: A magyar csapatok valószínűleg már sosem fognak a La Ligában játszani, de a Barca még játszhat az NB1-ben, ha a katalán függetlenségi törekvések sikere esetén kelet felé kívánnak majd inkább nyitni.
A magyar csapatok valószínűleg már sosem fognak a La Ligában játszani, de a Barca még játszhat az NB1-ben, ha a katalán függetlenségi törekvések sikere esetén kelet felé kívánnak majd inkább nyitni.brazilfan írta:A másik, amit nem értek, hogy a magyar csapatok miért nem játszhatnak a La Ligában.
Szeretném megkérdezni az illetékesektől, hogy ha a Barcelona összes leigazolt játékosának nagy csinnadrattával átadnak egy Audi-slusszkulcsot, akkor az NB I-ben focizó magyar focistáknak miért nem adnak? Hogy lehet elvárni tőlük a jó teljesítményt, ha ennyire éreztetik velük a különbséget?Cseri írta:Még több stadiont! Fizetésemelést a játékosoknak! Több tao támogatást!
nem tudnak focizni, lényegében csak ennyi a baj.DaVeR írta:Én azt vettem észre, hogy egyszerűen annyira görcsösen játszanak, hogy hihetetlen..
Szerintem baromira el kellene egy sport pszichológus a válogatottnak, aki fejben rendbe tenné őket, mert igen szidjuk a botlábúakat, de technikailag nem ennyire rosszak..
Ennek ellenére minden fórumon szét van oltva a valogatott. Mintha egy autista kisfiútól a szulok elvárnák hogy ötöst hozzon haza matekból és amikor a 2es se sikerül akkor leszidás vanVeidt_madridista írta: Nero, milyen hype? Mindenki tudja, hogy milyen erot kepvisel a válogatottunk. Csak rossz ezzel folyamatosan szembesülni is.
Majd ha pár év múlva Valverde elmegy a Barcából(reméljük rengeteg trófeával), akkor le kéne igazolni szövetségi kapitánynak, ha ő sem tud rendet tenni akkor menthetetlen a dologSinya22 írta:Amit védekezés terén művelünk,az jó oktatóanyag az u8-ban,hogy na ezt ne srácok. Mondjuk a 3. gól előtt kétszer is lökött a támadó,de a kazahok ellen le kell írnom azt hogy a 3. gól előtt..
Vakmacska írta: miért? támadni tudunk?![]()
![]()
![]()
eredetileg egy vígjátékot akartam megnézni, de ezeken a botlábúakon jobban röhögök.
miért? támadni tudunk?Sinya22 írta:Amit védekezés terén művelünk,az jó oktatóanyag az u8-ban,hogy na ezt ne srácok. Mondjuk a 3. gól előtt kétszer is lökött a támadó,de a kazahok ellen le kell írnom azt hogy a 3. gól előtt..