Hogy jön ide az Európai Szuperkupa, meg az, hogy ki hol indult? Beszéltem én erről egy szót is? (Nyilván majd azért is sorfalat állunk ha CR a strandon ollózik egy gólt nem?

)
Tudom, hogy a klub azzal indokolta a sorfal hiányát, hogy a Barca nem játszott a klub VB-n. Én annyit mondok, hogy ez nyilvánvaló bullshit, és hogy egy klub VB-ért egyik csapat sem fog soha sorfalat állni a másiknak, szerintem ti se álltatok volna nekünk, de ez csak az én véleményem. Ahhoz túl mély az ellentét a két klub között, köszönhetően nagyrészt Mourinhonak. (Szóval igen, kedves markionni, jól látod, hogy megváltoztak a dolgok, nagyrészt a volt edzőtök miatt

)
Ahogy elmondtam, hogy abban is biztos vagyok, hogy a bajnoki címért viszont meg igen.
Szerintem elég érthető voltam ezzel.
Azon meg lehet rugózni, hogy a tisztelet kimutatása a cél, és hogy nem számít milyen sorozat, és szigorúan véve igaz is, ettől függetlenül én csak azt mondom, tudjuk mi a helyzet. Mindkét csapat próbál általában minden eszközzel kibújni az alól, hogy a másikat részesítse előnyben, ahogy pl. Perez is előszeretettel tart épp koncerteket a Bernabéuban ahelyett, hogy rendelkezésre bocsájtaná a kupadöntőinkre. A tisztelet kimutatásának sokféle módja van.