Ronaldinho0408 írta:Nem tudom mennyiben valtozott a keretuk, de ez a juve tavaly sima 3-0al kuldott haza egy olyan barcat, ami verte a madridot oda vissza a bajnoksagban. Aztan a dontoben siman kikaptak a madridtol ez teny, szoval nem akarok semmilyen kovetkeztetest levonni, csupan azt mondom, hogy szerintem barmi megtortenhet azon a parharcon, a Romanal meg sokkal erosebbnek erzem a juvet.
Es mi peldaul a tavalyi utan, miert tomnenk ki oket? Olyan lehengerlo iden a tamadojatekunk?
Tavaly nagyon sok minden szétesett már a végére, 4 gólt kapni a Párizstól, 3-at meg a Juvétól, az példátlan volt. Ez most nem ismétlődhetne meg. Nagyon örülnék, ha vernék a Madridot, de egy Tottenhamet alig bírnak, a Nápoly meg a fél szezonban előzte őket. Ettől nem tudok hasra esni, még ha tavaly a körmünkre is néztek, az tény. Allegrinek most kicsit leállt a gép.
A kitömés talán nem a legjobb szó a dologra, idén nem nagyon gálázgatunk. De hogy oda-vissza ütni kell őket, az nem lehet kérdés, erre írtam szinonimaként.
Az április végén az a három hét eléggé embert próbáló lesz:
04.15.: Valencia (H)
04.18.: Celta (I)
04.21.: CdR döntő
04.24/25: BL odavágó
05.1/2: BL visszavágó
05.06: Real (H)
Lesz itt kőkemény szabatás, az biztos.

Már viszket a sggem az egésztől, annyira várom.