Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az első félidőben nem játszott rosszul a Chelsea. Lehet, hogy csak két-három helyzetük volt, de azok elég nagyok voltak. Csak nem rúgták be. Megköszönhetik az ellenfelek, hogy kiejtettük őket. Egy kellemetlen ellenféllel kevesebb van a BL-ben. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.Vakmacska írta:Tíz emberrel támadtak, és csak 2-3 helyzetig jutottak. Távoli lövésükre, ami eljutott a kapuig, egyre emlékszem, meg volt egy szabi kapufa, meg a meccs végén a szöglet.
Blokkoltuk a lövéseket, nem hagytuk őket távolról lőni, ami az erősségük.
A Kp-juk semmit nem ért, nem tudtak vele fölényt kialakítani.
Biztos nem lett volna ekkora pörgés, ha nincs Messi gyors gólja. Szerintem az első meccs képe lett volna, de hát így alakult. Az angoloknak mindenképpen támadniuk kellett, de igazán sok kreativitás nem volt bennük. A Barca okosan kontrázott, és próbálta lassítani a játékot.
A cserék jók voltak, és szükségsek. Bilbao ellen Cou jó lesz Ini helyett, pihenjen a mester, gyógyuljon meg. Remélem legalább még egy évet marad, ha más nem, legalább cserének, míg Cou teljesen be nem épül a csapatba.
Sokan mondják, hogy szerencsénk volt, meg hogy az angoloknak mennyi helyzetük volt. Hát ezen a szinten már természetes, hogy vannak helyzetek, de azért mi is rúghattunk volna még legalább kettőt, lásd Lajos helyzetét, meg Paula fejesét.
A tizi meg nem volt tizi, hozzáért Piqué, azt ment a triplaszaltó.
Fecooo írta:Csak röviden:
-szörnyű csapatvédekezés, de Umtiti ott van
-szörnyű középpályás játék, de Messi ott van
-szörnyű bíró, de Messi ott van
MoTM: Messi, Umtiti és Elkúr(t)ó(á)
Különben meg Messi egy kecske, Umtiti meg a fal
Nálam is, de ezt meg kell oldani nincs meseMessiNeymarSuarez írta:Gyomorgörcs lvl99, csak nekem?
Nem a kolykon fog mulni, annyit biztosan hozza tud tenni majd mint Vidal vagy Gomes, sot barmilyen korulmenyek kozt meg kell oldani ezt a nyolcaddontot innentol.Ejj mit fogunk kapni Nerótól meg Hajnesztől ha nem sül el jól ez a kezdő...
Szerintem azzal számolnak hogy szögleteknél jól jöhet, hátha találnak egy gólt, vagy Drogba 2-t akarnak belőle csinálni.visca el barca írta:nem értem miért zsiru kezd mikor csak és kizárólag kontrázni fognakmondjuk ez legyen conte baja....
Hazard a villám cselgép, Willian a bombázó, Giroud a levegőben és az előre lőtt lasztikra harap...visca el barca írta:nem értem miért zsiru kezd mikor csak és kizárólag kontrázni fognakmondjuk ez legyen conte baja....