Nero. írta:
Ez csak az en velemenyem, lehet hogy nincs igazam. De en azt gondolom hogy akkor lesznek szerelmesek valakibe ha megkapjak azokat a dolgokat amiket szeretnek (figyelem, huseg, kozos programok, ajandekok, "jo ejszakak") es akkor mulik el a nagy rajongas amikor mar idovel ezek nincsnek meg es egy olyat keresnek akiktol ezeket a dolgokat megkapjak.
Nekem is vege lett 2 komolyabb kapcsolatomnak (egyik 7 honap, masik masfel ev

de szerettem oket) es attol fuggetlenul hogy kivoltam akadva en is, utolag realisan visszagondolva teljesen jogos dontes volt mindketto reszerol mert egy ido utan mar nem fektettem energiat a kapcsolatunkba es zokszo nelkul megcsaltam oket ha volt ra alkalmam attol fuggetlenul hogy erzelmileg kotodtem hozzajuk.
En ugy vagyok vele amugy hogy a fiatalsagomat maradektalanul kiakarom elvezni, aztan majd 30-32-34 evesen raerek talalni valaki olyat, akirol ugy gondolom hogy egy csapatot alkothatunk es esetleg gyereket vallalunk (mert azt tenyleg kell bar nem 20 evesen ahogy azt a mostani generacio nyomja). Plane hogy normalis not talani szerintem baromi nehez, annyi van beloluk mint a feher hollobol.
szerintem nem akkor múlik el.
sőt, azt ami az elején van, lehetetlen fenntartani. pont ezt kell idővel elfogadni, hogy egy kapcsolat változik. mert ha nem fogadod el, akkor mindig kiugrasz belőle, mindből. idő az mindegy, hogy fél év, egy év, vagy 10 év után.
én a saját példámat írtam, pl sose csaltam meg semmilyen szinten bnőmet, és annyi energiát fektettem bele, amennyit kellett. mégis kitettek, mert jött egy új izgalmasabb. ez nem az én hibám volt, egyszer sem, ezt tartom. mert lelkiismeretem tiszta, hogy beletettem amit kellett a kapcsolataimba. ha ennyire futotta, akkor ennyire, majd jön olyan, aki meghálálja hosszútávon is.
20 évesen azért kevesen állapodnak meg, az ritka ma már. persze vannak ilyenek, aztán a fentebb leírt okok miatt elválnak
de ma már ez eléggé kitolódott.
én sem tudnék most megállapodni, nincs önálló lakás/ház.
nincsen olyan szülői hátterem ami ezt biztosítani tudja. sajnos, nem sajnos de ez van, önerőből kell elérnem mindent. az első amerikás repjegyemet is magamnak vettem meg, dolgoztam érte, és összekuporgattam egyetemistaként a pénzemet.
lakás azért más téma, de én addig nem is akarok "komoly" kapcsolatot most már, ameddig nincs ez meg. mert szülői házban jártak már elegen az utóbbi 15 évben, elég volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."