Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
VALVERDE A LEGNAGYOBB EUROBARCA FANsoadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic; Dembélé, Messi, Suarez
most már az
Legjobb kezdő. Remélem Don 100%-os.soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
Barça XI v Chelsea: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic; Dembélé, Messi, Suarez
most már az

ha ez hivatalos, többet nem szidom EV-t .soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
most már az
te honnan szeded ilyen korán a kezdőket?soadroli írta:elvileg Dembélé kezd de még nem hivatalos
szerk:
most már az

+1visca el barca írta:abszolút benne van a pakliban, hogy ülünk a 0-0-ás eredményen, aztán a 70-80. percben elszaladnak, onnan meg már hiába erőlködünk...az elejét meg kell nyomni (persze nem ész nélkül, de támadni kell), hátha vhogy el tudunk rakni egy-két gólt és akkor onnantól lehet "buszoznunk", azt már jobban lenyelem.

Lucho sem volt hülye, mégsem tanult belőre.recrea írta:Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Én is így érzem mind a két dolgot. Tavaly Torinoban, tavalyelőtt meg Madridban feküdtünk (volna) rá az eredményre, ha nem jött volna a szokásos bekapott gól, aztán meg néztünk ki a fejünkből. Hozzáteszem, ez a csapat klasszisokkal jobban védekezik, mint azok a csapatok, emiatt lehet max a dologban ráció, meg amiatt, h azért láthatóan EV nem hülye a szakmáhozvisca el barca írta:h ini kezd akkor dembi nem fog, ha viszont a kopasz nem tudja vállalni a játékot érzésem szerint a francia kezdő lesz. jó lenne nem a 0-0-n feküdni (pedig az lesz), mert abból mi nem jövünk ki jól, nem értünk mi ahhoz...
Az lehet, de én meg csak azt írom itt le, ami nekem is tetszik.MessiNeymarSuarez írta:Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezd![]()
Mindkettővel előrébb lennénk mint a Gomes-Paula tengellyel, nagyon remélem hogy nem most akar Valverde jófejkedni, mert különben végünk.
Mundo és Marca pedig azt, hogy Iniesta-Paula kezdCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.
úúúúúúúúúúúú az úgy túl támadó, nincs meg a STABILITÁSCestus írta:A Cope nagyon írogatja, hogy a szokásos kezdőbe Iniesta és Dembélé kerül be.

Volt vagy 3-4 meccsünk, amikor így volt.Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam. Tudom. Amikor nem sérült, ez a felállás akkor sem opció soha. Pedig S. Roberto jobb kozeppalyas, mint jobb bekk.Barca_10 írta:Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Semedo sérült.
Lablovezel írta:A Semedo-Pique-Umtiti-Alba, Rakitic-S.Roberto-Busquets-Iniesta, Messi-Suarez miért nem opció? Semedo ennyire impontens lenne?
Na meg jött a 'Poolból játékos szóval helloszia 6.!etooka9 írta:Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!
Én is nagyon bízom benne ma este, Valverde is lenyilatkozta, hogy extra motiváltnak látja.
Amikor gyereke született eddig, akkor bl-t nyertünk.Phil07 írta:Ha így nézzük nagyon jókor jött a poronty Leoéknál, emlékeim szerint ilyenkor mindig óriási kedvvel játszik. És ha neki kedve van játszani és továbbmenni, akkor meg is lesz!