MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=sLxxbpW ... jreload=10
Ha valakit érdekel, és van feles 13 perce, érdemes megnézni a videót, kitér arra is hogy miért kéne Dembelét játszatni(5:40-től)
Jó lenne ha Valverde meglépné, szanaszét tudná szívatni a védőket, és Lajos nem őrlődne egyedül 3-4 védő között, és Messiéknek is sokkal több területük lehetne.
Magabiztosan kell kilépni, nem sietni, de azért gólratörően játszani, mert ha 0-0 van, és talál a Chelsea egy gólt a második félidőben, akkor majdnem esélytelen hogy találjunk valahogy egy gólt.
Szerencsénk hogy a Chelsea bénázott egy nagyot(ilyenkor szokott érvényes lenni hogy 1 emberen is el tud menni a továbbjutás), ki kell menni és bebizonyítani hogy miért nekünk kell továbbjutnunk!
Megnéztem az egész videót és tényleg jó meglátásai vannak, lehet ő kéne ide következő edzőnek.

Egyébként megfigyeltem,hogy nagyon sokszínű és minden lehetséges felállást figyelembe vesz a videóban és mélyebben képes is azt elemezni.
Én is azért imádkozok, hogy Dembelét kezdesse és Iniesta legyen összedrótozva.
DE! Szerintem itt fog kiderülni,hogy Valverde milyen edző is valójában. Abban az értelemben,hogy középszintű csapatos edző-e még mindig, aki TALÁN nem is a győzelemben gondolkodott eddig, hanem hogy ne kapjunk ki. Na jó talán erős túlzás ez tőlem, de egyszer kétszer átfutott bennem a gondolat amikor semmi volt a játékunk.
Ha megmeri húzni a váratlant (amire várunk már itt sokan szerintem) és az egy nagyon jó játékhoz és egy méltó továbbjutáshoz vezetne, akkor egyértelműen elismerném, hogy igen, tud valamit Ernő bá és kell is nekünk a tudása. Ez a meccs jó lesz arra,hogy meglássuk a dolgokat, nagyon kiélezett meccset várok, a stabilitás (herótja van már mindenkinek ettől a szótól tudom

) kelleni fog, de muszáj lesz támadni is, talán eddiginél mindennél jobban. Kell 1-2 gól nekünk legalább, 0-0-ra nem szabad itt játszanunk, az 1 gól is veszélyes, mert még partyban tarthatjuk őket. Észnél kell lenni, de talán ez az idei csapatunk legnagyobb előnye tavalyhoz képest.
U.i.: Nem vagyok sem rajongója,sem antirajongója Valverde-nek. Csupán csak a látottakból és a tényekből szeretnék előrenézni.