Az első irónia volt (főleg a Realra utalva), gondoltam mindenkinek leesik.
Az elmúlt napokban annyi szélsőséges hozzászólás született, hogy már nehéz megmondani ki viccel és ki nem.
fél óra alatt ki lehetne őket végezni,
Szerintem nem. Ez a Chelsea koránt sem olyan rossz csapat, és én a bajnoki eredményeikből is inkább arra következtetek, hogy ők már mindent a BLre tettek fel. Lehet, hogy nem, de "érdekesebb" meccset játszottuk velük mint mondjuk a Reallal vagy a Juvéval.
2012ben is kiakartuk végezni őket, akkor az lett a vége hogy 2 pontos hosszú passz után Ramires ott állt egy az egyben Valdessel, a történet végét mindenki tudja.
életben nem nyertünk még így és nem is fogunk BL-t nyerni.
Nem, de soha nem is próbáltunk még így játszani. Talán még Martinoval de az teljesen más keret volt, meg egy másik történet. Ezek a játékosok szerintem alkalmasak erre a focira, és szerintem jelenleg simán ott vagyunk a BLre 3 legesélyesebb csapat közt, mindeközben az egyik kezünk meg már rajta van a Ligán meg a CdRen.
Pont leírod, h a Chelseanek kell jönnie, te is tudod, h nem fognak jönni,
Tudom hogy valószínűleg nem fognak jönni, de akkor nem jönnek, így jártak, nem hiszem hogy egy 1-1, 0-0-al kiesni hatalmas dicsőség lenne. Ha az a tervük hogy végig bekkelnek, az utolsó 10 percben meg majd előrevagdossák a labdákat Moratának meg Giroudnak akkor csináljak, túl sok sansz nem lesz abból betalálni, de bármennyire is "melós" kezdő megy fel, deffenzív mentalitással, minimum lesz 4-5 sanszunk, mi is lőhetünk.
írja már le nekem valaki, h mennyivel kockázatosabb Dembele, mint Gomes vagy Vidal játszatása

ha erre te értelmes választ adsz, akkor megemelem a kalapom.
Nekem erre a választ Valverde adja meg hétről hétre. De egyébként nem nehéz kitalálni miért nem játszik a gyerek, pont azért amiért nyáron elleneztük a leigazolását. Mindenki tudja hogy mi a gond vele, aki akarja megérti, aki nem az nem. Gomes tényleg katasztrófa volt legutóbb, Vidal nekem speciel tetszik (nem is értettem miért akarta eladni a fórum télen). A franciába egyedül ötször annyi tehetség és foci van mint a két kollegájában összesen együtt, de most nem erre van szükség.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”