Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
alvaro írta:De kit irányít? Suarezen kívűl senki sincs nála előrébb. Iniesta/Cou irányít. Meg akkor a bajnokságban befejező, a BLben nem?
Esetleg a 0-3-at a Bernabéuban.Stalkyard írta:Ebből latszik, hogy nem sok Barca meccset lattal idénalvaro írta:De kit irányít? Suarezen kívűl senki sincs nála előrébb. Iniesta/Cou irányít. Meg akkor a bajnokságban befejező, a BLben nem?
Ebből latszik, hogy nem sok Barca meccset lattal idénalvaro írta:De kit irányít? Suarezen kívűl senki sincs nála előrébb. Iniesta/Cou irányít. Meg akkor a bajnokságban befejező, a BLben nem?
Hogy ne lenne. Alba rengetegszer indul a védelmi vonal mögé csakúgy, mint Roberto. Álomlabdákat kapnak, amiket csak be kell adniuk/lőniük. Főleg előbbi. A két szélső pedig megtalálja Suárez bármelyik testrészét. Vagy akár Messiét, ha vissza kell tenni a második hullámba.alvaro írta:De kit irányít? Suarezen kívűl senki nincs előrébb. Iniesta/Cou irányít. Meg akkor a bajnokságban befejező, a BLben nem?
ne a mágnestáblát nézd, hogy hova rajzolják fel Messit meccs előtt, hanem hogy ténylegesen hol helyezkedik el, merre mozog.alvaro írta:De kit irányít? Suarezen kívűl senki sincs nála előrébb. Iniesta/Cou irányít. Meg akkor a bajnokságban befejező, a BLben nem?
Aha, és hol az az egyértelmű különbség hosszútávon? Pályafutásuk után körülbelül egál lesz, de majd kiderül.de hosszútávon a BL-ben egyértelmű közöttük a különbség.

recrea írta:Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.csababarca írta:Szép gólt lőtt, és fontosat.
Elég jól lövi mostanában a szabikat.
Mondjuk nem 90%os hatékonysággal, mint Lajos vagy Coutinho tenné, de így sem rossz.
Persze, én is így gondolom.recrea írta: Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.
Ettől még a jobbost nyugodtan lőhetné a másik kettő.csababarca írta:Szép gólt lőtt, és fontosat.
Elég jól lövi mostanában a szabikat.
Mondjuk nem 90%os hatékonysággal, mint Lajos vagy Coutinho tenné, de így sem rossz.
Évek óta az mondjuk.looka írta:Lassan kijelenthetjük azt is, hogy a világ legjobb szabadrúgáslövője... is.
Olvasd el újracsababarca írta:dolgozd fel tesó, dolgozd fel.recrea írta:Nem hiszem el ezt az embert...h ilyen van.
dolgozd fel tesó, dolgozd fel.recrea írta:Nem hiszem el ezt az embert...h ilyen van.
Nem túl beszédes típus. Nem is tudom hol olvastam már,hogy az öltözőben sem tartozik a hangosabbak közé,mikor viszont mondd valamit akkor mindenki figyel rá. Persze ha valaki a csapatban szeretne maradni,ajánlott is..Pondrux írta:Csak én vettem azt észre, hogy Leo nem nagyon szokott nyilatkozni? Vajon miért van? Talán nem fárassza magát az ilyesmivel és letisztázta hogy őt hagyja békét a sajtó?