Nero. írta:Farkas Norbi messze a legjobb magyar kommentátor. Felkészültségben a közelében nincs senki, ráadásul ahhoz képest hogy focista múltja nincs, ő az egyetlen aki tud szakmai dolgokat mondani arról hogy mi tortenik a pályán.
Még Méhest csípem, de a többi az katasztrófa, a két legidegesitobb meg Gundel és Hajdú B., a két legfelkapottabb de amugy a két legostobább is egyben.
Horváth Feri se volt rossz, de ő sajna már nincs.
Aláírom, hogy Farkas Norbert tényleg a legfelkészültebb, és tényleg a szenvedélye a spanyol foci, de ettől még mint kommentátor valahogy én sem bírom. Jobb amikor csak szakértő a stúdióban, meg utánamegy a dolgoknak, pl az Espanyol meccs szünetében is jó volt nézni a kis anyagát a fiatal Coutinhoról.
Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy szakkommentátor lenne, mint a Spíler tv-n van a csávó aki nem dumálja végig a meccset, de amikor beszél, akkor tényleg mond is valamit.
Azt hiszem amikor pár hónapja valami U13-as vagy valamilyen spanyol torna volt, akkor azt ketten közvetítették, bár lehet rosszul emlékszem.
Amúgy nálam is Méhes a favorit.
Horváth Ferencnek meg a dünnyögős hangján jókat lehetett aludni, de én is bírtam, csak sokszor érthetetlenül motyogott.