Eljárt felette az idő, önmagához képest már évek óta nem az igazi. Semmiképpen se kezdetném. Viszont, ha játékra alkalmas 20-25 percre szükség van rá, pluszt nem nagyon tud már adni, viszont nem jelent emberhátrányt, mint Gomes.
Jelenleg kb. azt jelenti mint egy oázis a legrosszabb sivatag közepén. Így hogy kiesett gyakorlatilag mattot kaptunk az összeállítást illetően. Ha a hátralévő szezonra lesérült volna, akkor a jelenlegi 50-60%os BL esélyünket úgy 20-25re taksálnám.
Coutinhora esküdöztem hogy mennyire jó lesz, de már most látszik hogy bármennyire is ügyes játékos, az a játékintelligencia nincs meg benne ami Iniestában. Mondjuk ezt kb. nem is lehet elvárni senkitől. Az ő kiválását is csak szerkezetváltozással lehet majd megoldani mint Xavinál, mert még egy ilyen játékost nem találunk a piacon. Esetleg KdB vagy Thiago, de őket a büdös életbe nem adják el, pláne nem nekünk, ráadásul már letettük a voksunkat Coutinho mellett. Remélem a brazil idővel ráérez majd arra, hogy kinek mikor hogyan kell adni a labdát, de Iniestánál ez inkább ösztönös dolog, mintsem tanult.
Cselekben, robbanékonyságban, távoli lövésekben Coutinho a jobb, de jelenleg Iniesta az az ember a keretben akinél a legnagyobb biztonságban van a labda, és megtud szervezni egy támadást 2-3 embert bevonva.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”