Nero. írta:Nyerni kellett volna, nem szeretek birozni de ismerjük el hogy normális játékvezetés mellett ez a meccs meg van. Elbuktunk 2 pontot egy “kötelező” meccsen, de ugyanez megtörtént a Getafe és a Celta ellen otthon. Benne van a pakliban, cserébe viszont nyertunk olyan pályákon (Bernabeu, San Mames, Anoeta, Madrigal) ahol nem feltétlenül volt követelhető a 3 pont. Jelenleg a 20 győzelemmel, 6 döntetlennel és az ezt jelentő 5 pontos előnnyel teljesen jól állunk. És szerintem ez nagyrészt Valverde fegyelmezett taktikájának köszönhető.
Coutinho nagy potenciál, de szerintem még messze van Iniestától. Villanások vannak, de a “Barca-logika” még hianyzik a gondolkodásából, remélem idővel bele jön (szerintem bele fog) de egyelőre a kapitánnyal vagyunk előrébb.
A Dembelé kört már párszor lefutottuk, én a szezon vegeig ujra nem fogom, de azt gondolom sejtitek hogy koránt sem olyan biztos hogy Valverdénél az alap 11 tagja.
én meg úgy vagyok vele, hogy ha egy kemény pályán kikapunk, egy erősnek mondható csapattól, azt könnyebben megemésztem, mint hogy ilyen Celta, meg Laspalmas ellen röhögtetjük ki magunkat. A celta meccs a másik, ami röhejes, hogy nem tudtunk nyerni.
bírózok én is, de 0-3 a félidő, és akkor hiába szólnak fentről Laohoznak, hogy tizi rendel, fejére is állhatott volna, nem bukunk pontokat.
Coutinhonál okés, ott van Iniesta...az emészthető.
De Dembelére nincs más ember, Vidal? könyörgöm. Te is beállhatnál, vagy én is. nulla.
Paulinho meg sizntén nem érzi azt a jobbost, plusz formán kívül van, vagy fáradt, de látványosan nem megy neki.
Akkor meg már miért nem az játszik, akinek eleve kellenek a percek? Ezt nekem nem tudja megmagyarázni senki, Valverde se, mondjuk ő nem is akarja. Ha az lenne, hogy lenne egy jobboson valaki, aki jól teljesít, hozza magát, hozzá tesz, akkor kevesebbet panaszkodnék, és értemém azokat a véleményeket, miszerint "Valverde a tutira megy, és azt játszatja aki jobban ismeri a csapatot". Így semmi értéke nincs ennek a véleménynek, mert tök mindegy hogy valaki mit ismer mennyire, ha alkalmatlan a pályán ezt el is végezni. Dembelé hiányában is látható volt, hogy egy Semedo-Roberto jobboldallal menne a bugi, és előre se lenne impotens a dolog, de akkor is ritkán használtuk.
Mindegy, nem megyek bele mélyebben, engem zavar hogy Dembelé mellőzve van, aztán bedobjuk 15 percre és mutogatunk hogy látjátok, gyenge, nem érzi. ahha. komolytalan így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."