Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
2 hónapja az atleti elleni meccsre tartalékolunkCestus írta:Nem kérdés, hogy tegnap trágyán játszottunk. A kérdés inkább az, hogy azért volt-e ez, mert takaréklángon égtünk az Atléti elleni meccsre gondolva, vagy pedig mert ennyit tudunk a fáradtság és egyebek miatt. Véleményem szerint az előbbi történt

Közel másfél hónapja trágyán játszunk, és mindig ezzel nyugtatjuk magunkat, hogy fáradtság, tartalékolás, stb. Egész egyszerűen gödörben vagyunk. Remélhetőleg csak a szokásos január-februári forma, és tavasszal jelentősebb javulás jön. Legalább eredményekben, mert játékban nem fog, egyre jobban látszik.Cestus írta:Nem kérdés, hogy tegnap trágyán játszottunk. A kérdés inkább az, hogy azért volt-e ez, mert takaréklángon égtünk az Atléti elleni meccsre gondolva, vagy pedig mert ennyit tudunk a fáradtság és egyebek miatt. Véleményem szerint az előbbi történt
Ja igen bocs, nem néztem, hogy beraktad a dátumot, csak kábéra mondtam.Varatrix írta:De ez 2 év...
Én nem emlékszem konkrétan,de biztos hogy, volt hogy tényleg kellett volna fújni.
De ez 2 év...Cestus írta:Vicces hogy vagy egy évig nem volt ellenünk tizi, aztán befújnak egy ilyen kamut.legalább lehetett volna egy izmos kezezés Piquétől, megadtuk volna a módját.
hát még milyen durva, hogy a mostani is kamu volt... 6 döntetlent ért el a csapat, ebből 3 meccsen voltak durva, minket sújtó hibák (2 elvett gól, meg a mostani)Varatrix írta:2016.február 14-én ítéltek utoljára bajnoki meccsen büntetőt ellenünk? (NSO)![]()
![]()
Na jó azért kicsit most megértem a madridistákat...
Ez dúrva!
Kicsit meredek, hogy Tebas mester előző forduló után Albáékat szidta, és azt mondta hogy a csalók meg fognak bűnhődni, aztán véletlen a következő meccsünkön ilyen vak a bíróSinya22 írta:Az első félidőben rúgnunk kellett volna vagy hármat,aztán kész. De rossz döntéseket hoztak elől. Nem fogom a bíróra,mert a tizenegyes után volt még vagy fél óránk gólt rúgni,de hogy pont egy Tico elleni rangadó előtt kell neki is kétszer belenyúlni a meccsbe,az hihetetlen. Nem hiszem,hogy egyenlített volna a Palmas,hiába volt jó pár lövésük az első félidőben is,el se találták a kaput. Na mindegy,nincs világvége,de nem kaphatunk ki otthon.
a """"""""""kezezést"""""""""""" fújta beTobias88 írta:Tegnap amúgy miért kapta a kezezést a Las Palmas? Mert megoszlanak a vélemények a lapokban. Digne nonszensz kezezéséért vagy Roberto "hatalmas" lökéséért? Mindig is utáltam ezt a bírót és most sem hazudtolta meg magát
Szerk: közben jött Ini nyilatkozata, Digne kezezése