2006.06.28. 13:11:07
Rettenet volt a mérkőzés...Azért 90percen keresztül 1 gólhelyzetet se dolgozzon ki a spanyol válogatott,több mint érdekes.
1. francia gólnál nem értettem mit keres Casillas a 16os vonalon,amikor Ribery nem a kapu felé rohant hanem inkább a szögletzászló felé, remek lehetőség volt hogy eltolhassa mellette és csak az üreskapuba guríthasson.Plusz még 2 védő üldözte is.Ha kijött akkor leglaább becsúszva elrúghatta volna.
Ramosnak grat az öngóljához.Támadójátéka szélen nulla.Legalább védekezett volna.
Puyolt megetette zidane,de mivel lépéselőnyben volt, és nagy lendületettel tepert utána Puyí,várható volt hogy 1 lightos csellel elküldi borért.2-1nél már oly mind1 volt sajnos...
Szerencsétlen alakulat ez a spanyol,amikor kiegyenlítettek,tudtam hogy ez lesz,csak én a 2*15percben vártam a francia gólt,és így 2-1el kiesnek a spanyolok.Tévedtem.
LG kihagyása hatalmas hiba volt, de hiába rokkant raúlnak helyet kellett találni.Senna is 0.
Na jó,idegeségembe már lehet sok hülyeséget össezhordtam,zárom is soraim inkább.
Brazília remélhetőleg hazaküldi ezt a berber bagázst.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello