Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak 1-1 lett,ez szomorúAtalanta írta:Ezeket a tili tolis bohócokat bucira veri az Athletico Madrid. Szégyen!!!!!
de miért pont 2:30ig? mert addig a te elméletedet bizonyítja?Nero. írta: De, láttam. És ugyanazt láttam, mint most ebben a videóban is.
https://www.youtube.com/watch?v=uTJtiWdUdPo" target="_blank
2:30ig számold össze a jó és a rossz megoldásokat. Nem volt egy rossz teljesítmény, de olyan hű de jó sem. De ha ennyire vak vagyok, akkor Valverde miért nem játszatja? Talán pikkel rá?
Volt,Piqué játszatása miatt. Mondjuk az utólag tényleg butaság volt.davi10 írta:
Volt itt olyan aki fikázta a Girona elleni kezdőt?
Volt itt olyan aki fikázta a Girona elleni kezdőt?S.Agüero írta:Azért az is vicces, ami itt van, tényleg semmi sem jó, mindenki okosabb EV-nél.![]()
Én sem örülök a kezdőnek, de ne sírjunk már minden kezdőhirdetés után.
ma nézd is a meccset majd, ne úgy mint a Girona ellen...mert láthatólag azt nem nézted. vagy nézted, de nem láttad.Nero. írta:
Objektívan nézve Dembele semmi extrát nem csinált a Girona ellen addig, ameddig fegyelmezetten védekeztek, de mindegy ebbe kár bele menni, mert tisztán látszik hogy ő az új Bartra a fórumon.
Mindenki láthatta a hírt, hogy beteg. Más csatár nincs, ez van. Bárkivel fogadok hogy nem fog sárgát kapni. A középpálya meg így is eléggé megvan rotálva Paulinhoval és Vidallal, kell a biztospont Iniesta.Paco már 3 hónapja pálya közelben nem volt, itt lenne az alkalom, erre mi csinál Valverde, berakja Suit kezdőnek.... érthetetlen...
+ , vettünk 2 fiatal játékost 300 milláért... mindkettőnek kellenek a percek, megyünk egy kiesőjelölt ellen, erre mi csinál Valverde berakja Vidalt, Sui 1 lapra az eltiltástól nem játszhatna a matrac ellen, Paco már 3 hónapja pálya közelben nem volt, itt lenne az alkalom, erre mi csinál Valverde, berakja Suit kezdőnek.... érthetetlen...visca el barca írta: mert mindenki a 150 milliós csúcsigazolásokat akarja látni nem a vidal-féle selejteket. én legalábbis. múltkor játszott a 4 "ász", egyből gáláztunk, biztos nem tetszett valverdének, ezért álltunk vissza erre a színtelen-szagtalan tutyimutyi kezdőre.